Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ν. Μπασαγιάννης:"Έχουν μπερδέψει το ΠΑΣΟΚ με κομματίδιο της πλάκας" ΕΠΙΘΕΣΗ Ν. ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑ Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΚΑΙ Α. ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ


Με ανακοίνωσή του ο εκ Μεσολογγίου καταγόμενος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές Νάσος Μπασαγιάννης αναφέρεται στα σενάρια που έγραφαν διάφορα τοπικά μπλογκ αλλά και τοπικές εφημερίδες που τον έφεραν  ως υποψήφιο δήμαρχο με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Μεσολογγίου και ξεκαθαρίζει ότι δεν επιθυμεί οποιαδήποτε εμπλοκή στα δημοτικά πράγματα του Μεσολογγίου.
Αυτή όμως είναι μόνο η μια παράμετρος της ανακοίνωσης του κ. Μπασαγιάννη. Η άλλη που αφορά την σημερινή λειτουργία του ΠΑΣΟΚ είναι πιο σημαντική και αποκαλυπτική των όσων συμβαίνουν σήμερα στο χώρο της Αιτωλ/νίας στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.
Γράφει συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ο κ. Μπασαγιάννης:
««Την Κυριακή 3-10-2010 αποδέχτηκα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος της Ιερής  Πόλης με την ρητή και σαφή υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ , η οποία θα ανακοινώνονταν επίσημα εντός των αμέσως προσεχών ωρών, ώστε να είμαι χρήσιμος για το Δήμο μας και την Δημοκρατική Παράταξη.
Με συγκίνησε η πολυπληθής αποδοχή της είδησης από το Λαό  του Μεσολογγίου και μάλιστα ατόμων που υποστηρίζουν τα άλλα εκτός του ΠΑΣΟΚ κόμματα.
Τότε άρχισαν οι ίντριγκες ,τα ψέματα και οι διαβουλεύσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας με τους κεντρικά υπεύθυνους του κόμματος, στην προσπάθεια τους να μη δοθεί το χρίσμα σε μένα, τον πρώτο σε σταυρούς υποψήφιο Βουλευτή του καποδιστριακού Δήμου στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, με στόχο ο κάθε βουλευτής να έχει το δικό του υποψήφιο!!! και το ΠΑΣΟΚ κανέναν!!!
 Στην προσπάθεια τους για την ενίσχυση των πελατειακών σχέσεων και της προσωπικής αυλής των, αποθέωσαν την φαυλότητα και την απολίτικη σκέψη.
 «Τα περί αξιών της Δημοκρατικής παράταξης!!!» είναι, ως φαίνεται, έννοιες άγνωστες.
Το χειρότερο όμως είναι ότι όλα τα παραπάνω έτυχαν της αποδοχής του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος συμφώνησε με τους βουλευτές, αντί να τους στείλει αμέσως στην Επιτροπή Δεοντολογίας (Πειθαρχικό).
Προφανώς έχουν μπερδέψει το ΠΑΣΟΚ με κομματίδιο της πλάκας και την Ιερή πρωτεύουσα με την άνω ραχούλα!!! Κατόπιν τούτων, αποσύρω την υποψηφιότητα μου.
Μετά τις εκλογές θα πούμε περισσότερα , όταν θα πρέπει –ως δημόσιοι άνδρες και γυναίκες – να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
Με τιμή προς τον Λαό
Νάσος Μπασαγιάννης
Υ.Γ . Στους βουλευτές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Θάνος Μωραΐτης».

Η αντίδραση του κ. Μπασαγιάννη δεν είναι φυσικά η μοναδική για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ του νομού μας. Δεκάδες στελέχη αλλά και μέλη το κόμματος έχουν πλέον φτάσει στα όρια της έκρηξης εκεί που έχουν οδηγήσει τα πράγματα τα βουλευτικά γραφεία που έχουν υποκαταστήσει σε ΑΠΟΛΥΤΟ βαθμό τις εσωτερικές κομματικές λειτουργίες.

1 σχόλιο:

  1. Φυσικά και δεν είναι ο Θάνος, αφού ο Θάνος τον προωθούσε και οι άλλοι τον πολεμούσαν. Αχ βρε ξύλο που θέλουν και οι τέσσερις!!! Εμείς φταίμε όμως ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή