Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ


Αν και στο σημερινό ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ όλα είναι πιθανά, από χθες το βράδυ το θέμα του αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νίας στον συνδυασμό ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ είναι κλεισμένο. Οι «αρμόδιοι» και «εντεταλμένοι»  του Κινήματος, με την σύμφωνη γνώμη και εισήγηση και των τεσσάρων βουλευτών του νομού μας προέκριναν για τη θέση τον Βασίλη Αντωνόπουλο. Αυτό ήδη ανακοινώθηκε και σε κάποιους εκ των άλλων ενδιαφερομένων στους οποίους δηλώθηκε ότι δεν μπορούσε να υπάρχει διαφορετική λύση καθώς η θέση του αντιπεριφερειάρχη είναι πολύ σημαντική και εξόχως πολιτική.
Μάλιστα στις αντιρρήσεις και αντιδράσεις που υπήρξαν από την πλευρά δύο άλλων ενδιαφερομένων η απάντηση που τους δόθηκε είναι ότι μπορεί ο κ. Αντωνόπουλος να  μην έκανε αίτηση στην αρχική φάση της διαδικασίας αλλά αυτό έγινε, γιατί ήδη είχε καταθέσει αίτηση για το χρίσμα στο Δήμο Αγρινίου και δεν θα μπορούσε να καταθέσει αίτηση και για την θέση του αντιπεριφερειάρχη.
Επιπλέον όπως έλεγαν πάντα οι ίδιοι στους αντιδρώντες, ο κ. Αντωνόπουλος έχει ισχυρό λαϊκό έρεισμα στην Αιτωλ/νία καθώς στις τελευταίες εκλογές έχει συγκεντρώσει περίπου 25.000 ψήφους.
Σε κάθε περίπτωση όλη αυτή διαδικασία άφησε φανερά τραυματισμένο το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλ/νία και είναι αμφίβολο αν κατορθώσει στο τέλος να συσπειρώσει σημαντικό ποσοστό από τους ψηφοφόρους του το 2009.
Επίσημα οι αντιπεριφερειάρχες του κ. ΚΑΤΣΙΑΦΑΡΑ θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση την επόμενη Τετάρτη ή την Παρασκευή καθώς η επιθυμία του κ. Κατσιφάρα ήταν αυτή.

7 σχόλια:

  1. μητσο αν ηταν ο σωκος θα ηταν υπαρκτο το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΣ ΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις αλλαξοκωλιές του ΠΑΣΟΚ να τις υποστηρίξουν αυτοί που τις κάνουνε.Τόσο πολύ φοβούνται τον γιατρό κ τον όρισαν αντιπερειφεριάρχη για να μην χαθεί ο δήμος στο Άγρίνιο;Ρε ουστ παλιό λαμόγια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΄΄ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΄΄ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ......ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΡΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλύτερα όταν μιλάμε για τον Βασίλη που είναι άτομο σταθερό, σοβαρό και με αξιοπρέπεια να πλένουμε το στόμα μας πρώτα.
    Τουλάχιστων να μην βρωμάει ο τόπος γύρω μας από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΟΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΛΙΟ. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ. ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΤΥΧΟΙ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ....ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 35%

    ΑπάντησηΔιαγραφή