Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΣΩΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ


Τα επίχειρα όλων των παρασκηνιακών μεθοδεύσεων που οδήγησαν στον ορισμό ως υποψήφιο Περιφερειάρχη από το ΠΑΣΟΚ του κ. Απόστολου Κατσιφάρα, πλέον γίνονται ορατά σε όλους.
Η δυστοκία έως και απροθυμία-άρνηση, συμμετοχής στον υπό κατάρτιση συνδυασμό του, τόσο στην Αιτωλοκαρνανία, που ήταν κάτι το αναμενόμενο, όσο πλέον και στην Αχαΐα αλλά και την Ηλεία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο παρά την αγωνιώδη προσπάθεια που καταβάλουν βουλευτικά γραφεία και από τους τρεις νομούς. Δεν είναι δε καθόλου τυχαίο ότι πολλοί από τους συνομιλητές του κ. Κατσιφάρα του θέτουν ως όρο ότι μετά την εκλογή τους θα χρησιμοποιηθούν ως αντιπεριφερειάρχες (εκτός από τους τρεις διορισμένους θα υπάρχουν και οι εκλεγμένοι που θα ονομάζονται θεματικοί).
Έτσι και καθώς δεν είναι δυνατόν να δεσμευθεί σε αυτό, ο κ. Κατσιφάρας εισπράττει καθημερινά πολλές αρνήσεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα μήνα μόλις πριν τις εκλογές να έχει κλείσει ελάχιστες θέσεις αλλά και απ’ αυτές ακόμη λιγότερες είναι οι υποψηφιότητες που μπορούν να θεωρηθούν ικανοποιητικές.
Το σκηνικό γίνεται ακόμη περισσότερο θολό από την δυστοκία που υπάρχει στον ορισμό των τριών ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ.
Έτσι για τον αντιπεριφεριάρχη (με αρμοδιότητες σαν αυτές του νομάρχη) στην Αχαΐα και την Ηλεία μαίνεται ένας απίστευτος πόλεμος μεταξύ των ενδιαφερομένων αλλά και των ομάδων και υποομάδων που έχουν σχηματισθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Για παράδειγμα στην Ηλεία όπου θεωρούνταν σίγουρος ο ορισμός του νυν νομάρχη Χαράλαμπου ΚΑΦΥΡΑ ως αντπεριφερειάρχη, την τελευταία εβδομάδα με παρασκηνιακές ενέργειες που φτάνουν μέχρι του σημείου να γίνουν βρώμικες  τα στοιχεία εκείνα που πρωταγωνίστησαν στο θέμα του Περιφερειάρχη (μεταξύ άλλων οι βουλευτές Κατρίνης και Δημητρουλόπουλος), σπρώχνουν εκβιαστικά σχεδόν για τη θέση αυτή, τον αντινομάρχη και κολλητό τους, Πλατανιά που ως γνωστόν και όπως έχουμε ήδη γράψει ήταν φανατικός πολέμιος της υποψηφιότητας του Θύμιου Σώκου και υπέρ του Κατσικόπουλου.
Ανάλογα θέμα υπάρχει και στην Αχαΐα με την υποψηφιότητα του προέδρου της ΤΕΔΚ Αχαϊας κ. Γρ. Αλεξόπουλου που φέρεται να κόβεται και αντί αυτού να προτιμείται η κυρία Κουμπουρλή ευνοούμενη συγκεκριμένων εκσυγχρονιστικών κύκλων της Πάτρας.
Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα νεφελώδες τοπίο στο στρατόπεδο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ που αφ’ ενός δεν τον αφήνει να πραγματοποιήσει προεκλογικές περιοδείες στην Περιφέρεια (σε αντίθεση τόσο ο κ.             Παπαναστασίου όσοι και οι επικεφαλής άλλων συνδυασμών έχουν οργώσει την Περιφέρεια) αλλά και αφετέρου  αναβάλλει συνεχώς την ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών.
Αναμφισβήτητα όλα αυτά είναι τα επίχειρα όσων προηγήθηκαν και αν δεν δημιουργούν πιθανότητες απώλειας της πλειοψηφίας στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας για το ΠΑΣΟΚ που κυριαρχεί διαχρονικά σε κάθε περίπτωση οδηγούν την εκλογική μάχη στο β’ γύρο αφήνοντας βαριά τραυματισμένο το κυβερνητικό κόμμα.

5 σχόλια:

  1. MHN DEIXNEIS TOSI XARA ''SOKAKI'' KARFONESAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=iw_ivtygRfI

    Kεραμιδογατε αφιερωμενο...μηπως και μπορεσει κατι να διαπερασει τα καταπρασινα γυαλια σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κατσιφάρας δεν είναι κανένα παιδάκι που υποκύπτει σε εκβιασμούς και απειλές. Του δημιούργησαν πρόβλημα στο Αγρίνιο με την υποψηφιότητα Αντωνόπουλου αλλά είναι βέβαιο ότι θα το ξεπεράσει σύντομα και θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο. Ο Κατσιφάρας είναι ικανός να κόψει τον κόμπο που δεν λύνεται. Πρέπει να προσέξει λιγάκι στα πρόσωπα που του προτείνουν γιατί απ όσα ακούγονται τα περισσότερα είναι μεγάλα λαμόγια. Αποστόλη προχώρα με άτομα νέα άφθαρτα και θα δεις οτι ο κόσμος θα το αποδεχθεί και σε επιβραβεύσει. Δεν χρειάζεται να έχουν δυο σελίδες βιογραφικό αρκεί να είναι καθαροί - ες.
    Στείλε στο σπίτι τους εκείνους που συνέβαλαν στο να έρθει το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μηπως πρεπει να βαλει τον καπωνη δημητρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ 3.29 ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή