Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


Τις επόμενες ημέρες όπως μάθαμε θα ανακοινώσει ο Δημήτρης Σταμάτης ένα μέρος απο τα ονόματα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του. Ο "Κεραμιδόγατος" βούτηξε στα βαθιά και κατάφερε συζητώντας ένας με έναν να συγκεντρώσει ένα ικανοποιητικό αριθμό υποψηφίων, τον οποίο και σας παρουσιάζουμε παρακάτω.
Ετσι στον συνδυασμό του Δημήτρη Σταμάτη υποψήφιοι μεταξύ άλλων θα είναι και οι:
Ακρίδας Λάμπρος (εκπαιδευτής σκύλων-Παραβόλα), Γρηγορόπουλος Γιάννης (πρώην διοικητής Γ.Ν. Αγρινίου), Γκρίζης Νίκος (Δ. Σύμβουλος), Γουρνάρη Σπυριδούλα (Δ.Ε. ΤΕΕ Αιτωλ/νίας), Καζαντζής Νίκος (Δημ. Σύμβουλος), Καλαντζής Κώστας (Δημ. Σύμβουλος), Κάππα Χρυσάνθη (ιδ. Υπάλληλος- Δ. Θεστιέων), Κουτρουλός Λάμπρος (Δ. Σύμβουλος), Κοκκίνης Δημήτρης (συνταξ. ΕΛ.ΤΑ.-Δ. Θεστιέων), Κουτρουμάνος Χαράλαμπος (επιχειρηματίας-Δ. Στράτου), Κουτούμπας Ηλίας (Μηχανικός-Αγγελόκαστρο), Μαμασούλας Βαγγέλης (Δ. Θεστιέων), Μπόκα Γεωργία (Νομ. Σύμβουλος), Ναούμης Κώστας (δικηγόρος), Σεϊτανίδης Θόδωρος (Δ.Σ.), Ντούπης Κώστας (υπάλληλος Δ. Αθηναίων), Ζαρκαβέλης Φάνης(Δ.Σ.), Ζήσης Γρηγόρης (Γιατρός, πρ. Ι.Σ.Α.),  Σαγανάς Αποστόλης (Τ.Ο Ν.Δ.), Σκάνταλος Πέτρος (πρωην αντιδ. Παρακαμπυλίων), Σοφρώνης Κώστας (επαγγελματίας Δ. Παρακαμπυλίων), Στυλιαράς Γιάννης (Δ.Σ. ΕΑΣ-Δ. Στράτου) Τσιρώνης Κώστας (συνταξ. Ο.Τ.Ε.-Αράκυνθος), Τσόλκας Φώτης (επαγγελματίας), Τσιαμάκης Πάνος (πρ. δήμαρχος-Νεάπολη), Φαρμάκης Φίλιππος (ΠΑΝΣΥ –δ. Παρακαμπυλίων), Χολέβα Εύη (Οικονομολόγος).

5 σχόλια:

  1. Ουτε ψηφοδέλτιο δεν θα συμπληρώσει ο Δημήτρης. Όλο πόρετα τρώει. Ακόμη και απο παλιούς του συνεργάτες. Να τελειώνουμε με τους σαλτιμπάγκους. Α, και δεν θα του φταίει στο τέλος ούτε ο Μάριος ούτε η Ντόρα για το αποτέλεσμα. Η ανικανότητα του θα του φταίει και κάποιοι απο τους παλιούς του συνεργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρό ψηφοδέλτιο! Αυτός ο Χοντρός που δεν έχει αφήσει εκλογική διαδικασία ήσυχη, αλήθεια τι επαγγέλεται? Φυσικά εισέπραξε φάπες σε όλες τις διαδικασίες που συμμετείχε με τελευταία αυτή στις εσωπαραταξιακές εκλογές για την ΝΟΔΕ!
    Έμαθα μάλιστα ότι φιλοδοξεί να γίνει Δήμαρχος Αγρινίου κάποτε... χαχαχα!
    Πάντως αν θέλει να γίνει Σταμάτης (Γιατί Δήμαρχος δεν θα γίνει ποτέ, ούτε αυτός ούτε ο Σταμάτης) είναι στο σωστό δρόμο: κάθε βράδυ γυρνάει όλα τα μπαράκια και πιστεύει ότι με το να κάθεται στο κέντρο της Ηλία Ηλιού, ο κόσμος θα εκτιμίσει την πολιτική του οντότητα (και όχι μόνο πολιτική) και θα τον στηρίξει για δημοτικό σύμβουλο!
    Εγώ εύχομαι στο νεαρό Χοντρό πολιτευτή μας καλό μαύρισμα για μια ακόμη φορά!

    Αναγνώστης (Ο οποίος δεν έχει πρόβλημα με τους Παχύσαρκους, καθώς και ο ίδιος έυσωμος γαρ, κάνει χρήση του επιθέτου δια της φωτογράφισης του ατόμου του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ
    ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ...ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΕΣΕΙ
    ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ,ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ.ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΗΜΟΥΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ.ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poy pas re karamhtro????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή