Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

100% έτοιμος ο Μοσχολιός.

Ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου, σε ποσοστό 100% η συγκρότηση του κεντρικού ψηφοδελτίου του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή.», με την ανακοίνωση και των δυο τελευταίων υποψηφίων.
Πρόκειται για:
Τον Κοκκινοβασίλη Παύλο, υπάλληλο της Ν/Α Αιτωλ/νίας στην Εκλογική Περιφέρεια του Αγρινίου και
Την Σκλαπάνη Ειρήνη, λογίστρια, στην Εκλογική Περιφέρεια της Νεάπολης.
Σε δήλωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, επισήμανε την πολυσυλλεκτικότητα και τα χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου, το οποίο και αποκάλεσε «ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής με ανθρώπους ικανούς να διαχειριστούν με επιτυχία και αποτελεσματικότητα τις προκλήσεις του νέου, μεγάλου Δήμου Αγρινίου.»
Επίσης ο κ. Μοσχολιός τόνισε: «Είμαστε περήφανοι που σήμερα παρουσιάζουμε έγκαιρα το πλήρες ψηφοδέλτιο μας στον λαό του νέου δήμου Αγρινίου. Είναι ένα ψηφοδέλτιο που καλύπτει γεωγραφικά όλη την έκταση του δήμου και αποτελείται από υποψηφίους του ευρύτερου πολιτικού φάσματος. Θα ήθελα επίσης να θυμίσω την στήριξη στον συνδυασμό μας από την Δημοκρατική Αριστερά και τους Οικολόγους Πράσινους. Οι υποψήφιοι μας είναι άνθρωποι με πλούσια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά και νέα στελέχη, με όρεξη για προσφορά, ενώ καλύπτουν όλα τα κοινωνικά και επαγγελματικά στρώματα. Με αυτό το ψηφοδέλτιο είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πολιτών και στις προκλήσεις της νέας εποχής.»

1 σχόλιο:

  1. ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΦΤΙΕΞΕ, ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΣΤΡΟΣΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ? ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή