Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ Ο ΑΠ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ-ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΝΗΣΕΙΣ

Μόλις τέσσερεις εβδομάδες προ των εκλογών, μόλις οκτώ ημέρες πριν να εκπνεύσει η προθεσμία κατάθεσης  του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο για την ανακήρυξη του και όπως φαίνεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης από το ΠΑΣΟΚ κ. Απ. Κατσιφάρας  ανακοίνωσε μόνο ένα μέρος του συνδυασμού του.
Ακόμη μικρότερο μέρος ανακοίνωσε τον συνδυασμό Αιτωλ/νίας αποδεικνύοντας και έτσι τα σοβαρότατα προβλήματα συγκρότησης που έχει στο νομό μας. Και τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που ανέμειναν και οι ποιο φανατικοί υποστηρικτές του ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ή οι φανατικότεροι πολέμιοι της υποψηφιότητας του.
Δεν είναι υπερβολή να μιλήσουμε για μια τεράστια εχθρότητα που αναπτύσσεται από άκρο σε άκρο του νομού μας τόσο προς το συγκεκριμένο πρόσωπο όσο και προς όλα αυτά που έχουν γίνει στο προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο. Οι απανωτές αρνήσεις που έχει δεχτεί ο κ. Κατσιφάρας, σε κρούσεις που έχει κάνει σε πολλούς Αιτωλ/νάνες (εκλεγμένους σε πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση) να πλαισιώσουν τον συνδυασμό του,  έχει θορυβήσει στο μέγιστο βαθμό κάθε είδους επιτελεία,  που τις τελευταίες δυο-τρεις ημέρες (αλλά και τις επόμενες), κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να βρουν και να «προσφέρουν» λύσεις στο υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος.
Όλα τα παραπάνω θα μπορούσε να τα εκλάβει κάποιος ως απλές υποθέσεις εάν δεν υπήρχαν αφ’ ενός οι αριθμοί και αφ’ ετέρου η συγκεκριμένη γνώση διάφορων περιπτώσεων.
 Σε αυτή μας την ανάρτηση θα αρκεστούμε μόνο στους αριθμούς αλλά θα ακολουθήσει και άλλη μία λίγο αργότερα που θα αφορά την παρουσίαση των σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ διαφόρων υποψηφίων και βουλευτικών γραφείων ή άλλων κέντρων.
Ας αρχίσουμε με τους αριθμούς. Σήμερα (Σάββατο) ο κ. Κατσιφάρας παρουσίασε στην Πάτρα μόνο τους 56 από τους 76 συνολικά υποψηφίους που θα έχει και στους τρείς νομούς. Δηλαδή παρουσίασε το 73,5% του συνδυασμού του.
Από αυτούς τους 56 οι 26 ήταν από το νομό Αχαϊας, οι 15 τον νομό Ηλείας και οι άλλοι 15 από τον νομό Αιτωλ/νίας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο κ. Κατσιφάρας έχει έτοιμο κατά 78,5% τον συνδυασμό του, στην Αχαϊα (26 στα 33 πρόσωπα) με μόλις επτά (7) θέσεις κενές. Έχει έτοιμο κατά 77,2% τον συνδυασμό του στην Ηλεία (στα 19 πρόσωπα, παρουσίασε τα 15) ενώ απομένουν άλλες τέσσερεις (4)  θέσεις κενές. Τέλος στην ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ  έχει έτοιμο μόλις το 62,2% των θέσεων (για τις 24 θέσεις παρουσίασε μόλις τις 15) απομένοντας να καλύψει άλλες εννέα (9) ακόμη.
Μόνο και μόνο οι παραπάνω αριθμοί δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο κ. Απ. Κατσιφάρας στη συγκρότηση του συνδυασμού του στην Αιτωλ/νία. Και όλα αυτά ανεξάρτητα από το είδος και την ποιότητα των ονομάτων που συμμετέχουν. Αλλά αυτά σε επόμενη ανάρτηση μας , λίγο αργότερα.

6 σχόλια:

  1. εισαι εξυπνος ανθρωπος επειδη βλεπω οτι εχεις αναλαβεις εργολαβια να γ.... τον κατσιφαρα θελώ να σου πω οτι θα του κλασεις τα αρ... μαζι με τον σωκρατη και δεν σε σωνει ουτε ο αντωνοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. ΕΣΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΠΑΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε 11.28 ο Μπακής έχει κάνει το κλίμα πολεμικό μέσα στο ΠΑΣΟΚ; Μην τρελαθούμε κιόλας. Πολεμικό το έχουν κάνει οι πολιτικές τους, οι πρακτικές τους και η διάλυση που έχουν επιβάλει οι βουλευταραίοι μας και οι κάθε είδους κομματαρχαίοι. Βγάλτε ρε τον γράσο απο τα μάτια. Βγάλτε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή