Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο "ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ" ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ - ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Επιστολή, με ΟΞΥΤΑΤΟΥΣ χαρακτηρισμούς στα όσα «θαυμαστά και ξακουστά», έχουν γίνει στο νομό μας στο θέμα της επιλογής προσώπων για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ έστειλε ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Αθανάσιος Κατερινόπουλος στον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Καρχιμάκη. Στην επιστολή αυτή καταφέρεται κατά του συντρόφου του και συνυποψήφιου του στις τελευταίες εκλογές Βασίλη Αντωνόπουλο αλλά και του τοπικού παρασκηνίου. Μάλιστα παραιτείται από όλες τις κομματικές θέσεις που κατέχει. Μεταξύ άλλων ο κ. ΚΑΤΕΡΙΝΌΠΟΥΛΟΣ λέει και τα εξής:
«….Με λύπη μου πληροφορήθηκα από υπεύθυνα χείλη, ότι έγινε επιλογή προσώπου που μέχρι πρότινος  ηγείτο διασπαστικού ψηφοδελτίου στο Δήμο Αγρινίου.
Η τελική επιλογή έφτασε σε αυτό το σημείο μέσα από ίντριγκες, συναλλαγές, προσωπικές ψηφοθηρίες, επιβίωσης  «ιθυνόντων» και εκπροσώπων του λαού, από προσωπική ιδιοτέλεια και μόνο, με μια αιτιολογία αίολη και πολιτικά αδύναμη, ότι δήθεν «μαζεύονται» οι διασπαστικές κινήσεις.
Αίολη και πολιτικά αστήρικτη είναι διότι το πρόσωπο έχει καταστεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ στο Νομό, οι διασπαστικές κινήσεις συνεχίζονται, δεν ενώνει η επιλογή, διχάζει και αποπολιτικοποεί τους ψηφοφόρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ιδιαίτερα αυτούς που πίστεψαν στο όραμα του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Και τούτο μπορείτε να το διαπιστώσετε γιατί από ότι λέει ο θυμόσοφος λαός «πολύ κακό τα λίγα σπίτια».
Κατόπιν τούτου, μετά από ώριμη σκέψη, με βαθύ αίσθημα ευθύνης, χωρίς προσωπικές πικρίες- γιατί αυτά προσωπικά δεν μου ταιριάζουν-σεβόμενος την μέχρι  τώρα προσωπική μου πορεία σ΄ όλη μου τη ζωή, το ΗΘΟΣ, τις ΑΡΧΕΣ την Ηθική στην Πολιτική, τη Συμμετοχή και Προσφορά, αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκα, πίστευα και πιστεύω, σας γνωρίζω, σύντροφε Γραμματέα, ότι ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΤ΄ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, να έχω συμμετοχή στα τεκταινόμενα του Νομού αλλά και γενικότερα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ-ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ, που κάποιους εξυπηρετούν εν αγνοία του Προέδρου  Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Σύντροφε  Γραμματέα,
Παρακαλώ όπως με αντικαταστήσετε από το Συντονιστικό όργανο του Τομέα Εσωτερικών αλλά και του υπευθύνου της Ομάδας Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος»…

Και στην κατακλείδα της επιστολής του ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρει:

«….Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου ο Πρόεδρος και αυτοί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ  συνεχίζουν να τον στηρίζουν-μέσα σ΄ αυτούς και εγώ-και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος σύντομα να οσμισθεί και να καταλάβει πως λειτουργούν και πολιτεύονται οι τοπικοί παράγοντες του ΠΑ.ΣΟ.Κ.(Αυτοδιοικητικοί και μη) εις το όνομα του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ».

13 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ; ΕΡΩΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ΗΘΟΣ, τις ΑΡΧΕΣ την Ηθική στην Πολιτική, τη Συμμετοχή και Προσφορά ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ και κατσιφαρα.
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΟΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "και ιδιαίτερα αυτούς που πίστεψαν στο όραμα του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"...........
    Για την κατοχή λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε... Ωραίο κοινωνικό πρόσωπο. Άδειασε 200 οικογένειες. Να τον χαίρεστε. Πες τα Κατερινόπουλε. Μην μασας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ''DEAL'' EΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ.ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΚΥΡΙΕ!ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ...ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΛΩΒΗΤΟ,ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΑ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ,ΔΕ ΚΟΛΩΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΘΑΝΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΟΥΣΤ ΣΕ ΕΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΕΡΙΚΑΛΩ; ΜΑΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο 7 Οκτωβρίου 2010 9:22 μ.μ., 7 Οκτωβρίου 2010 9:26 μ.μ., 7 Οκτωβρίου 2010 9:30 μ.μ., ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον 2ο στη σειρα ΑΝΩΝΥΜΟ , που γραφει σε ύφος 100 καρδιναλίων και αυταρχικής λογικής , του συνηστώ να διαβάσει την εφημερίδα " ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ " φύλλο 123/ 30 Σεπτ. 2010 που κυκλοφορεί στο Αγρίνιο και φέρει στο κεντρικό της τίτλο το άρθρο [ Πολιτικοί " ΝΑΝΟΙ " στην πόλη του Χατζόπουλου. ...την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ο Βασίλης Αντωνόπουλος. ], και τότε θα καταλάβει πολλά... ΟΛΗ η Αλήθεια στους γνήσιους ΠΑΣΟΚ περικλείονται σαυτό το άρθρο. Ομως , φίλτατοι μου , θαρρώ οτι βλέπετε το Δάσος και δεν βλέπεται τα δέντρα... Δηλαδή αυτούς που υιοθετούν και τηλεκατευθύνουν τέτοιου είδους πολιτικες πρακτικές " τυχοδιωκτισμού , " που εξαπατούν τους συμπολίτες των. Και ποιοι είναι αυτοί ? μα ποιοί άλλοι απο τους 4 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ο καθένας για τον δικό του λόγο επιθυμει να έχει δικό του " Βιλαέτι - Τιμάριο " στο Νομό . Δεν τους συγκινεί καθόλου η κατάσταση και γιατί όχι τα " καραγκιζολίκια" που συμαβαίνουν στο Νομό , όπου ο ένας μετα τον άλλο παραδίνει το χρίσμα π.χ Ψαράκης , Νταουσάνης , Μπασαγιάννης κ.λ.π . Η αλήθεια είναι μια . Να γυρίσουμε την πλάτη στους Βουλευτές που έχουν διατελέσει 3 θητείες στη Βουλή. Και πολύ τους πάει... Εμπρός λοιπόν αγώνα για 2 ή το πολύ 3 θητείες σε ΟΛΑ τα όργανα : Δημοτικοι Σύμβουλοι, Δήμαρχοι , Νομάρχες , Νομαρχιακοί ,Βουλευτές και φυσικά και ο αρχηγός , αυτός δε μέσα απο Συνέδριο που να ψηφίζουν πραγματικά Μέλη κι οχι μαιμούδες Μέλη σε ανηπαρκτες οργανώσεις. Ετσι θα επέλθει η εσωτερική αυτοκάθαρση στο χωρο του ΠΑΣΟΚ.Αλλιώτικα ? Θα φύγουν νύχτα!!!
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ( κυρίως τα μεσεο-στελέχη )ΠΟΥ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΜΗΤΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ Ε Λ Ε Ο Σ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο 8 Οκτωβρίου 2010 3:42 μ.μ. και ο 8 Οκτωβρίου 2010 8:53 μ.μ. είναι ένα και το αυτό πρόσωπο όπως προκύπτει από τη διασταύρωση στοιχείων που κάναμε με σύγχρονο λογισμικό. Ανήκει βέβαια σε εκείνα τα ρετάλια που έχει αμολήσει στην πλατεία ο Σταμάτης για να ενεργούν προβοκατόρικα. Όταν φεύγουν από την πλατεία πάνε στα και μπαίνουν στο internet. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ!!! ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ; Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΑΝΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ!!! ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ; Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΑΝΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "ΜΓΗΤΣΗ" ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ 10 ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΗΤΣΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή