Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΙΜΑΜ-ΜΠΑΪΛΝΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ

Υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.
Οι υποψήφιοι για στο νομό μας που ανακοινώθηκαν σήμερα είναι μόλις 15 και ανάμεσα τους μόλις τέσσερεις εν ενεργεία νομαρχιακοί σύμβουλοι.
Από τους υπόλοιπους ένας είναι δήμαρχος και οι υπόλοιποι γενικά παρουσιάζονται άγνωστοι στο ευρύ κοινό αλλά με συνδικαλιστική δράση στο χώρο τους ή άμεση σχέση και επαφή, με βουλευτικά γραφεία. Όπως μάθαμε στις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν τα επόμενα ονόματα που θα ολοκληρώσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Κατσιφάρα στο νομό μας. Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε κάποιοι θα πρόκειται για κομματικά στελέχη (γραμματείς οργανώσεων) και πρόσωπα που σχετίζονται με ενεργεία αλλά και πρώην βουλευτές του νομού μας.
Αλετράς Αντώνης -Δήμαρχος Οινιάδων, Αυγέρης Σάββας - Δασονόμος Θέρμου, Νομαρχιακός Σύμβουλος , Γιάτση Αναστασία -Νοσηλεύτρια ΤΔ. εκλεγμένο Μέλος ΓΣ Νοσοκομείου Αγρινίου,
Γρίβας Αντώνης - δικηγόρος, π. δήμαρχος Αιτωλικού Νομαρχιακός Σύμβουλος,
Κωνσταντοπούλου Νάνση -  Υπάλληλος ΙΚΑ Ναυπάκτου, Κωστόπουλος Βασίλης - δάσκαλος διευθυντής 1ου δημ. Σχολείου Αγρινίου, μέλος Πανελλαδικού Συμβουλίου ΠΑΣΠ Εκπαιδευτικών, Κωταντούλας Κώστας - Οδοντίατρος Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας, Παππάς Γεώργιος - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Νομαρχιακός Σύμβουλος, Πρόεδρος Κυνηγητικού Συλλόγου Αγρινίου, Πετρόπουλος Χρήστος -Πολιτικός Μηχανικός, Αντινομάρχης, Πολιτόπουλος Γιώργος - Καθηγητής π. Αντιδήμαρχος Ναυπάκτου, Ρόκκος Κωνσταντίνος -Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Σταρακά Χριστίνα – Τραπεζικός,Τ. Ταμιεσηηρίου Μεσολογγίου, Τέγας Ιωάννης -
Πολιτικός Μηχανικός Τ.Δ., Δημοτικός Σύμβουλος Μεσολογγίου, Τσίκνα Σταυρούλα- Φοιτήτρια Τελειόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής Πατρών, Χριστογιάννης Γιώργος – Ιατρός,  Νομίατρος Αιτωλ/νίας, π. Αντινομάρχης.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

9 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τι έχει το ψηφοδέλτιο αυτό; Μια χαρά είναι δύο ο Αντωνόπουλος, πέντε ο Μωραϊτης, δύο η Γιαννακά, τρείς ο Μακρυπίδης, δύο ο Βαϊνάς και έναν ο Κατσιφάρας. Αναλογικά και αντιπροσωπευτικά. Τι άλλο θα έπρεπε να έχει; Και θα συμπληρωθεί ακόμη κι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηθελε και ο βερελης να βαλη τον δικο του, αλλα πηρε τ΄α@@@@@@@Α μας.....τον καθαρησε ο θανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βαλτα ολα δημητρη τα σχολια δεν σα αφηνει ο θυμιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΕΛΙΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Α..ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κουμαντο στο νομο κανει ο θανος ρε νουμερα... βερελης? κλανη ο πεθαμενος? που θα εβαζε υποψιφιο το αρχ..ι το βισβηκη.... αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ vs ΣΩΚΟ-ΒΕΡΕΛΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OYTE ενας υποψηφιος του παλαι ποτε υπουργου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    μακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΕΡΕΛΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή