Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Χαμός με το tweet-φίασκο του Τσίπρα! Ρίχνει την ευθύνη στους βοηθούς του

Σε «βοηθούς» του πρωθυπουργικού γραφείου ρίχνει την ευθύνη για το φιάσκο με τα tweets περί «νευρικών πιλότων» ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.
Το πρακτορείο Reuters επικαλείται δηλώσεις εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης και αναφέρει ότι ένας βοηθός του πρωθυπουργού ανήρτησε το επίμαχο μήνυμα που πυροδότησε την ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Στο ίδιο μήκος κλίματος και  εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης ο οποίος αναφέρει: «Σημειώθηκε λάθος. Ο Τσίπρας πράγματι είπε αυτά στον Νταβούτογλου (σε κατ’ιδίαν συνάντηση) αλλά δεν επρόκειτο να δημοσιοποιηθούν, έτσι διαγράφησαν»
Ο σάλος δεν λέει να κοπάσει και το θέμα πλέον έχει σχολιαστεί και από τον διεθνή τύπο ο οποίος ασκεί δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα.
Το.. σήριαλ ξεκίνησε όταν ο πρωθυπουργός δημοσιοποίησε μέσω των προσωπικών λογαριασμών που διατηρεί στο Twitter (τον @atsipas στα ελληνικά και τον αγγλόφωνο @tsipras_eu) όσα είπε στον κ. Νταβούτογλου περί «νευρικών Τούρκων πιλότων» που κατέρριψαν το ρωσικό μαχητικό και τις αιχμές που άφησε θέλοντας να στηλιτεύσει την τουρκική στρατηγική των καθημερινών παραβιάσεων στο Αιγαίο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου