Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ψάχνουν 4 εκ ευρώ στο MEGA...
... για να καλύψουν τις υποχρεώσεις του μήνα...
Στο κόκκινο ειναι η κατάσταση στο λογιστήριο του MEGA… Οι υποχρεώσεις τέλος του μήνα ειναι εξαιρετικά πολλές και το άθροισμα τους με πρόχειρους υπολογισμούς λέγεται οτι ξεπερνάει τα 4 εκ ευρώ! Σε αυτό το ποσό υπολογίζεται ο...
ΦΠΑ που πρέπει να καταβάλει η εταιρία μέχρι 30 του μηνός, ρυθμίσεις, καθώς και άλλες τρέχουσες πληρωμές… Που εχουν αγχώσει τους υπεύθυνους οταν κοιτάζουν προς το ταμείο!

Ωστόσο το άγχος επιτείνεται για όσους εχουν την εικόνα της κατάστασης συνολικά και για έναν επιπλέον λόγο, αφου το τέλος του μήνα σηματοδοτεί και την καταβολή της μισθοδοσίας.

Η στάση των εκδοτών δεν βοηθάει τα στελέχη της διοίκησης που προσπαθούν να κόψουν απο παντού και να μαζέψουν και το τελευταίο ψίχουλο, προκειμένου η εταιρία να είναι τυπική στις υποχρεώσεις της και κυρίως στην ώρα της όπως συμβαίνει τα τελευταία 25 χρόνια!

Οι εκδότες, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, κρατάνε στάση αναμονής η οποία σε συνδυασμό με την έλλειψη ρευστότητας τείνει να δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας στο κανάλι… Ως γνωστόν δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη και κανείς δεν μπορεί πλέον να αποκλείσει κανένα σενάριο… Πάντως οι επόμενες εβδομάδες θα ειναι εξαιρετικά κρίσιμες για το MEGA και την πορεία του μέσα στο 2016.
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου