Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ο Πεταλωτής προσγειώνει στην πραγματικότητα πολλούς….

Με μια προσέγγιση «back to reality» ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Γιώργος Πεταλώτης σχολιάζει στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook τα όσα συμβαίνουν σε ΝΔ και Κεντροαριστερά αλλά και την παραφιλολογία περί »ώριμου φρούτου» ή κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε τι έγραψε:
«Όσοι βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ να «καταρρέει » νομίζω οτι θα απογοητευτούν, γιατί η θεωρία του «ώριμου φρούτου» απαιτεί και σοβαρότητα-δυνατότητα άλλων δυνάμεων για να πάρουν τη θέση του .
Στη ΝΔ η πολιτική ανάλυση αρχίζει και τελειώνει με την τελευταία ανακάλυψη ως βρισιά , οτι η κυβέρνηση είναι «νεοφιλελεύθερη» !!! (σα να μιλάει το ΚΚΕ ) . Ο αρχηγός είναι δευτερεύουσα υπόθεση και δεν αντιλαμβάνομαι οσους μη ΝΔτες αγωνιούν κιόλας για την εκλογή του …
Η » κεντροαριστερά» έχει τη ψευδαίσθηση της επιστροφής στην πολιτική επικυριαρχία ,έτσι παρείστικα (την ιστορία την γράφουν οι παρέες … ) και αφοριστικά, με μηδενική πολιτική ανάλυση, χωρίς ανανέωση ιδεών και σκέψης , με μοναδική παρουσία την μονότονη αποκάλυψη των αντιφάσεων του ΣΥΡΙΖΑ , κάτι που γίνεται ούτως ή αλλως πρώτα στα social media και εξ αντιγραφής αναγιγνώσκεται μετά και στην Βουλή, με τη μορφή «πολιτικής ομιλίας «.
Για να το ξαναδούμε όλοι μας.
Το επιβάλλει η χώρα …»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου