Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Η Ζωή «χτυπά» ανελέητα τον Τσίπρα! «Είναι δειλός, εξαπάτησε τον ελληνικό λαό!»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπορεί να μην κατάφερε να μπει στη Βουλή για να επιτίθεται εκεί στην κυβέρνηση και τους άλλοτε συντρόφους της, ωστόσο όποτε της δίνεται το βήμα, «τα χώνει» χοντρά στον Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι και σήμερα, όταν βρέθηκε στο κανάλι του ΣΚΑΙ, από όπου εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον εμμέσως «δειλό», αλλά και στον νυν πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση για την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος.
Μάλιστα, όπως σχολίασε για τη χθεσινή συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών «ο πρωθυπουργός αναζητεί συνενοχή και φύλλο συκής», ενώ παράλληλα ζήτησε να δημοσιευτούν τα πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης των πολιτικών αρχηγών. Παράλληλα, έδωσε… συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ, «γιατί πέτυχε τη μεγαλύτερη αποχή σε εκλογές», ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «εξαπάτησε τον λαό».

Ωστόσο, εκεί που τα… έδωσε όλα ήταν όσον αφορά στην Επιτροπή για το Χρέος, που είχε συστήσει η ίδια επί των ημερών της. «Στην πολιτική όπως και στην ζωή πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια. Αν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βούτσης έχουν οποιαδήποτε αντίρρηση στην Επιτροπή για το χρέος, τότε πεδίον δόξης λαμπρόν να τις διατυπώσουν. Αντίλογος δεν έχει διατυπωθεί από κανέναν. Στην έναρξη των εργασιών ήταν παρών και ο νυν πρόεδρος της Βουλής. Στην ανακοίνωση των πορισμάτων της Επιτροπής ήταν παρών και ο πρωθυπουργός. Δεν έχει εξηγήσει ακόμη γιατί τα παραμέρισε και έφερε το χειρότερο μνημόνιο. Δεν έχει απαντήσει γιατί τα θάβει. Δεν έχει απαντήσει γιατί με δειλό τρόπο προσπαθεί μέσω του Προέδρου της Βουλής να απαξιώσει την Επιτροπή», είπε σε έντονο ύφος η Ζωή Κωνσταντοπούλου, διερωτώμενη «γιατί ο κ. Τσίπρας δεν χρησιμοποίησε τα πορίσματα της Επιτροπής, παρότι μία εβδομάδα αργότερα το ΔΝΤ παραδέχθηκε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο». «Ο κ. Τσίπρας υπογράφει συμφωνίες αποδεχόμενος ότι το χρέος είναι βιώσιμο κι αυτές είναι εγκληματικές επιλογές», συμπλήρωσε η ίδια.
Από τα «βέλη» της όμως δεν τη γλίτωσε ούτε ο κ. Βούτσης, τον οποίο κατηγόρησε ότι «η πρώτη του κίνηση ήταν να κατεβάσει τα πορίσματα από την ιστοσελίδα της Βουλής». «Ο κ. Βούτσης λύσσαξε να θάψει την Επιτροπή, θέλησε να κάνει έξωση στην Επιτροπή και η τρίτη πράξη του έργου που ανέβασε ήταν να λήξει τις εργασίες των εργασιών της Επιτροπής νωρίτερα από ό,τι έπρεπε. Πρέπει οι δημοσιογράφοι να ρωτήσουν τον κ. Τσίπρα γιατί θάβονται τα πορίσματα. Τα πορίσματα δεν εξυπηρετούν πια μια κυβέρνηση παραδομένη στους δανειστές. Το χρέος είναι που επιβάλλει, επειδή το αποδέχονται, να μειώνουν μισθούς και συντάξεις, να χαρίζουν τις τράπεζες», δήλωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου