Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Παραιτούμαι από μεταβατικός πρόεδρος...


 ...αλλά να παραιτηθεί και ο κ. Τζιτζικώστας από Περιφερειάρχης, καθώς και οι άλλοι δυο συνυποψήφιοι από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.
Επίθεση και αιχμές κατά Σαμαρά και Βορίδη.

Αδωνις: Παραιτούμαι από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Να παραιτηθεί ο Τζιτζικώστας από Περιφερειάρχης.

Τι διαρρέουν κύκλοι του "Τζίτζι"...



Καλώ τον κ. Πλακιωτάκη να αναλάβει από σήμερα μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος είπε, πως, θα παραιτηθεί μονο αν παραιτηθεί και ο κ. Τζιτζικώστας από Περιφερειάρχης, καθώς και οι άλλοι δυο συνυποψήφιοι από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.
Για τον Παπαμιμίκο, είπε, πως δεν ζήτησε την παραίτηση του, αλλά...
δεν του έχει εμπιστοσύνη.
Και πρόσθεσε με νόημα, πως, τον έφερε στην ΚΕΦΕ ο Σαμαράς. 
Αφησε αιχμές και κατά του Βορίδη, κάνοντας λόγο για σεβασμό που πρέπει να έχουν πιο νέοι στους παλιούς, ενώ θύμισε, πως, ο Βορίδης επί υπουργίας του, είχε δικηγορικές συνεργασίες με την εταιρία που είναι υπέυθυνη για το εκλογικό φιάσκο...


Ο Αδωνις Γεωργιάδης, αμέσως μετά τις δηλώσεις Μεϊμαράκη, ανακοίνωσε οτι παραιτείται από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ενώ ζήτησε την παραίτηση του Τζιτζικώστα από Περιφερειάρχης. 

Από το κύκλο του Τζιτζικώστα, αναφέρουν, πως, αυτά που δήλωσε ο Μεϊμαράκης είναι προσχηματικά, αφήνοντας να εννοηθεί, πως, δεν πρόκειται ο Απ. Τζιτζικώστας να παραιτηθεί από Περιφερειάρχης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου