Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Τι δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τις εκλογές στη ΝΔ! Πάει για το «μπαμ» ο Άδωνις!

Μια ημέρα πριν τον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ και η αγωνία για το ποιος θα αναδειχθεί επόμενος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει φτάσει στο κατακόρυφο, με τις στοιχηματικές εταιρείες να αποτελούν έναν «μπούσουλα» για το τι θα δούμε την Κυριακή στην κάλπη!

Οι δημοσκοπήσεις περισσότερο έχουν μπερδέψει, παρά ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον νικητή των εκλογών, αν και φαίνεται πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει ένα προβάδισμα σχεδόν σε όλες τις δημοσκοπήσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως αυτός θα επικρατήσει εν τέλει. Εξάλλου για να συμβεί αυτό παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και κυρίως οι συμφωνίες, που θα γίνουν, εφόσον πάμε σε β’ γύρο την επόμενη Κυριακή.
Σε κάθε περίπτωση οι στοιχηματικές εταιρείες δείχνουν πως υπάρχει φαβορί και είναι ο «Βαγγέλας», αν και μεγάλες αυξομειώσεις στις αποδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, δείγμα του ότι δεν θεωρείται ακλόνητο φαβορί ο Μεϊμαράκης, ενώ και το τοπίο στη ΝΔ είναι ρευστό!
Αναλυτικά οι αποδόσεις ανά στοιχηματική εταιρεία:
-Στο stoiximan, ο Μεϊμαράκης είναι το φαβορί με 1.55, ακολουθεί ο Τζιτζικώστας με 2.80, ο Άδωνις Γεωργιάδης (10.00) και ο Κυριάκος Μητσοτάκης 25.00.
– Στη sportingbet, ο Μεϊμαράκης έχει τη χαμηλότερη απόδοση με 1.60, ακολουθεί όχι πολύ μακριά ο Τζιτζικώστας με 2.666 και εδώ τρίτο φαβορί ο Άδωνις με 7.50 και ο Μητσοτάκης  με 15.00.
– Στην εταιρεία goalbetint με 1.60 πρώτο φαβορί θεωρείται ο «Βαγγέλας», μετά ο Τζιτζικώστας με 2.50, ο άδωνις Γεωργιάδης με 10.50 και ο Μητσοτάκης με 25.50.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου