Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Συνέντευξη τύπου για τα σημαντικά φιλικά της γυναικείας ομάδας handball του Παναιτωλικού

spo-synenteyksi-erasitexnis-panaitolikoy1Συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη Παναιτωλικού παραχωρήθηκε νωρίτερα σήμερα στο κτίριο της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος στο Αγρίνιο. Εκεί ήταν ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού Παναγιώτης Στεργίου, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας  Χριστίνα Σταρακά και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας handball του Συλλόγου Γιώργος Ραμμόπουλος.
Ο Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του , διοργανώνει  φιλικούς αγώνες χειροσφαίρισης μεταξύ της γυναικείας ομάδας του συλλόγου που φέτος ανέβηκε στην Α” Εθνική, της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Γυναικών και της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης Νεανίδων, το διήμερο 18 -19 Ιουνίου 2016 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης».
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι περιμένει να στηριχθεί αυτός ο αγώνας από τον κόσμο του Αγρινίου : « Μπορεί να μην έχουμε σύμμαχο τον καιρό όμως είναι ευκαιρία να προβάλουμε τα κορίτσια που κέρδισαν την άνοδο στην Α1 χάντμπολ γυναικών και που του χρόνου θα παίζουν στην μεγάλη κατηγορία». Ο Παναγιώτης Στεργίου ευχαρίστησε τον Δήμο Αγρινίου και τον Δήμαρχο, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά την Χριστίνα Σταρακά που προβάλουν όπως ειπε και υποστηρίζουν τον αθλητισμό.
spo-synenteyksi-erasitexnis-panaitolikoy2
spo-synenteyksi-erasitexnis-panaitolikoy3
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων: « Είμαι πολύ χαρούμενη που η Περιφέρεια συμμετέχει ενεργά σε αυτή την διοργάνωση και στον εορτασμό των 90 χρόνων του Παναιτωλικού. Πρόκειται για έναν Παναιτωλικό που ο ρόλος του ήταν και παραμένει φιλεκπαιδευτικός, έναν ερασιτέχνη Παναιτωλικό όπου πάντα μάζευε τα παιδιά του και τα μάθαινε αθλητισμό και κατ’ επέκταση συναγωνισμό, ήθος και πολιτισμό». Η κ. Σταρακά εξέφρασε ακόμη τα συγχαρητήρια της για την άνοδο της γυναικείας ομάδας handball του Συλλόγου.

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επίσης συνεχάρη τις αθλήτριες  και εξέφρασε την περηφάνια του για τον ερασιτέχνη λέγοντας: » Ο Παναιτωλικός είναι για το Αγρίνιο. Εμείς σαν Δημοτική Αρχή, βάλαμε ως στόχο να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις στο Δ.Α.Κ  και πιέζουμε να τελειώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα τα έργα.» Να σημειωθεί πως ο κ. Παπαναστασίου ανακοίνωσε πως πρόκειται να βραβεύσει τα κορίτσια του Παναιτωλικού την ερχόμενη Πέμπτη στο δημαρχείο.
Τέλος, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού, Γιώργος Ραμμόπουλος που αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας και στην διοργάνωση που θα διεξαχθεί εκφράζοντας παράλληλα ευχαριστίες για την στήριξη από την Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή.
spo-synenteyksi-erasitexnis-panaitolikoy4
spo-synenteyksi-erasitexnis-panaitolikoy5
spo-synenteyksi-erasitexnis-panaitolikoy6
spo-synenteyksi-erasitexnis-panaitolikoy7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου