Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρή η 29χρονη (φωτο)

geg-troxaio-spartoΝεκρή ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή λίγο μετά το Σπάρτο της Αμφιλοχίας, η 29χρονη φυσικοθεραπεύτρια που αναζητούνταν από τη νύχτα, μετά την δήλωση εξαφάνισης της από τους οικείους της. Η δήλωση της εξαφάνισης της έγινε στις 2 σήμερα τα ξημερώματα και το αυτοκίνητο της βρέθηκε στις 8:50 το πρωί.Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε πνιγμένη, εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητο της, ένα λευκό BMW,  στα νερά του Αμβρακικού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι πως κάτω από συνθήκες που ερευνώνται η 29χρονη,  στο 6ο χιλιόμετρο της ε.ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος της ενώ επέστρεφε από την Νικιάνα της Λευκάδας, όπου εργάζονταν ως ξενοδοχοϋπάλληλος  με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να βρει τραγικό θάνατο. Η άτυχη γυναίκα διέμενε στον Αγιο Κωνσταντίνο και είχε καταγωγή από το Ρίβιο.
Oπως μεταδίδει το e-maistros.gr, η 29χρονη εργαζόταν ως φυσικοθεραπεύτρια σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Νικιάνα Λευκάδας και χθες επέστρεφε στο Αγρίνιο όπου στις 22:00 το βράδυ χάθηκαν τα ίχνη της και αναζητούνταν από τους οικείους της.
Το όχημα εντοπίστηκε από άνδρες της Τροχαίας και του Λιμενικού Σώματος Αμφιλοχίας ενώ στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και ανάσυρσης συμμετείχε ιδιώτης Δύτης καθώς και η Π.Υ Αμφιλοχίας.
Τραγική ειρωνεία για την οικογένεια της 29χρονης καθώς πριν 4 χρόνια σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 18χρονος αδελφός της που ήταν συνοδηγός σε μοτοσικλέτα. Ερωτηματικά επίσης για την ποιότητα του ασφαλτοτάπητα στο σημείο ο οποίος στρώθηκε πέρυσι στο πλαίσιο συντήρησης της ΕΟ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας και το τελευταίο εξάμηνο έχουν σημειωθεί δεκάδες εκτροπές οχημάτων.
Δείτε φωτογραφίες:
troxaio_amfiloxiatroxaio_amfiloxia.jpg1troxaio_amfiloxia.jpg2troxaio_amfiloxia.jpg3troxaio_amfiloxia.jpg4troxaio_amfiloxia.jpg5troxaio_amfiloxia.jpg7troxaio_amfiloxia.jpg8troxaio_amfiloxia.jpg9troxaio_amfiloxia.jpg10troxaio_amfiloxia.jpg11troxaio_amfiloxia.jpg12troxaio_amfiloxia.jpg13troxaio_amfiloxia.jpg14troxaio_amfiloxia.jpg15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου