Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ο Γ. Κασσαβέτης ευχαριστεί για τη στήριξη στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ

po-kassavetisΟ κ. Γιώργος Κασσαβέτης, υποψήφιος για τη Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, ευχαριστεί όσους στήριξαν την υποψηφιότητά του  και τον ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και μεταξύ των πρώτων στην Αιτωλοακαρνανία.
Αναλυτικά:

Επιθυμώ να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους εσάς που συμμετείχατε στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης των αιρετών οργάνων του ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο Νομού και Δήμων.
Σε πείσμα των καιρών, η αθρόα συμμετοχή σας αποδεικνύει έμπρακτα πως η κοινωνική βάση της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης υπάρχει, παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναμένει το «πράσινο φως» για την εκκίνηση της πολιτικής και οργανωτικής της ανασυγκρότησης.
Η υποψηφιότητά μου εξυπηρετεί αυτόν και μόνο τον σκοπό. Οι προσωπικές και εγωιστικές πολιτικές, οι διαιρετικές συμπεριφορές και οι παραγοντισμοί  είναι καιρός να τεθούν «στο χρονοντούλαπο» της ιστορίας μας, για να χαράξουμε όντως μια καινούργια και αλλιώτικη μέρα για το κίνημά μας.
Τέλος, να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους πολλούς, απλούς συναγωνιστές και φίλους, οι οποίοι στήριξαν την υποψηφιότητά μου και με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και μεταξύ των πρώτων στην Αιτωλοακαρνανία.
Γιώργος Ν. Κασσαβέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου