Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Επίθεση του ΠΑΣΟΚ στον Θεοδωράκη

Επίθεση του ΠΑΣΟΚ στον Θεοδωράκη

Επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη εξαπολύει με σχόλιο του το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ομιλία του στη Κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού:

Αναλυτικά το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ:
«1. Τις υποδείξεις σχετικά με τον εκλογικό νόμο, να τις κρατήσει ο κ. Θεοδωράκης για το κόμμα του και τους βουλευτές του.
 2. Όσον αφορά τα όσα είπε για την κεντροαριστερά, κρατάμε για σήμερα ότι αποδέχεται την πρότασή μας για εκλογή του επικεφαλής της νέας Παράταξης από τον λαό.
Ο ενιαίος φορέας είναι ο τελικός στόχος όλων μας. Τα μεταβατικά βήματα –όπως από την αρχή της πρωτοβουλίας μας έχουμε προσδιορίσει - δεν πρέπει να είναι μετέωρα, απαιτούν συνεννόηση, καθαρές και όχι θολές απόψεις, και θα συζητηθούν και συνδιαμορφωθούν μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.
3. Σχετικά με τις αναφορές του για τις αστικές συγκοινωνίες του συνιστούμε πριν γίνει συνήγορος θέσεων της δεξιάς, να διαβάσει τις προτάσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Εκτός εάν θέλει να μας πει ότι οι αστικές συγκοινωνίες που σε όλες σχεδόν τις πρωτεύουσες της Ευρώπης είναι δημόσιες ή δημοτικές, στην Αθήνα πρέπει να δοθούν σε κερδοσκοπικά συμφέροντα.
Αλλιώς ας αφήσει τις διαστρεβλώσεις για τα παπαγαλάκια της Ν.Δ.
Το «νέο», που επικαλείται δεν έρχεται με τον λαϊκισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου