Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Τι λέει η Εφορευτική Επιτροπή για την νοθεία στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Εφορευτική δεν ζητά καν συγγνώμη για το πρωτοφανές γεγονός

po-ekolges-pasok-2016-5Mε μια τυπική ανακοίνωση, η Εφορευτική Επιτροπή και υπεύθυνη για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, γνωστοποιεί το πρόβλημα που παρατηρήθηκε στην κάλπη του Αγρινίου και στις ενέργειες που προέβη μετά την «απόκλιση των ψηφοδελτίων σε σχέση με τον αριθμό των ψηφισάντων».Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Εφορευτική δεν ζητά καν συγγνώμη για το πρωτοφανές γεγονός.

Αναλυτικά:
«Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο Αγρίνιο, κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την εκλογή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, διαπιστώθηκε  απόκλιση των ψηφοδελτίων που βρέθηκαν στην κάλπη σε σχέση με τον αριθμό των ψηφισάντων που είχαν καταγραφεί στην αντίστοιχη λίστα.
Αμέσως επικοινωνήσαμε με την ΕΚΑΠ και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρό της συν. Βαγγέλη Αργύρη προβήκαμε σε διακοπή της διαδικασίας καταμέτρησης και σε σφράγιση της κάλπης.
Το σύνολο των ψηφοδελτίων, του εκλογικού καταλόγου, της λίστας ψηφισάντων και του γενικότερου υλικού που είχε στη διάθεσή της για να διεξάγει τις εκλογές η εφορευτική επιτροπή, εστάλη απευθείας στην ΕΚΑΠ, η οποία πλέον και έχει την ευθύνη για να αποφασίσει επί του συμβάντος και της διαδικασίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου