Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Υπέροχη μέρα, θαυμάσια αναταραχή, μέσα από τα social media!

pe-foto1Όπως βλέπετε, μερικοί πολιτικοί προηγούνται της εποχής τους. Πρόκειται για εμπνευσμένες προσωπικότητες και οι λαοί στα χέρια τους πρέπει να νιώθουν ήσυχοι. Χαρακτηριστική και η επόμενη φωτογραφία από την  Γηραιά Αλβιώνα.
pre-foto6Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε ενθουσίασε και φίλους Ηπειρώτες που το σχολίασαν στην ντοπιολαλιά τους. Θα μπορούσε το ίδιο σχόλιο να είναι και στα Αγρινιώτικα (περίπου)

pre-foto2Ασφαλώς, τίποτε δεν είναι τυχαίο. Εδώ η καλή κυρία μας τα εξηγεί μια χαρά, η γνώμη της για το χάλι της Ε.Ε. είναι σαφής, τύφλα να έχει ο Νίγηρας. Το Ηνωμένο Βασίλειο είπε «όχι» στην ανεργία πρώτα από όλα(κι ας έχει κάτω από 5% όπως η Μάλτα, η Τσεχία και η Γερμανία…)
pre-foto3Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική βοήθεια θα είναι χρήσιμη, υπάρχει η τεχνογνωσία άλλωστε, τόσες εξόδους και αντιστάσεις έχουμε κάνει, γιατί να μην βοηθήσουμε και τους φίλους μας τους Βρετανούς; Ε; Ερώτηση κάνουμε…
pre-foto5
Υ.Γ. Άνετα όσοι δεν κάνετε καριέρα στη μπάλα τα επόμενα χρόνια μπορείτε να πείτε στον κύκλο σας: «Πέσαμε σε δύσκολες εποχές. Πάνω που ετοιμαζόμουν για Φόρεστ, με Έλληνα ιδιοκτήτη, κόπηκαν και οι κοινοτικοί στην Αγγλία, ρε! Δεν γίνονται αυτά! Άιντε, βίβα!»
η συντακτική ανθενωτική μονάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου