Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Οι άνθρωποι δεν βρίσκονται πουθενά. Δείτε το πρωτοσέλιδο της “Αυγής”…

aygh_efhmerida
Σε κατάσταση όχι μόνο πανικού αλλά και παροξυσμού το μέγαρο Μαξίμου, επιχειρεί με αστεία επικοινωνιακά-λεκτικά τρικ, να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών που αγωνιούν βλέποντας τη χώρα να οδηγείται στα βράχια!
Δεν εξηγείται διαφορετικά το σημερινό πρωτοσέλιδο της… Πράβντα του ΣΥΡΙΖΑ, που ακούει στο όνομα «Αυγή».
«Λεφτά υπάρχουν», γράφουν οι εγκέφαλοι της Αγίου Κωνσταντίνου (χρησιμοποιώντας μια παλαιά επισήμανση του Γιώργου Παπανδρέου) και… απαριθμούν που θα τα βρουν…
AYGI 27 MARTIOY 2015
Με αφορμή αυτό το πρωτοσέλιδο της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, από το ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το σημερινό πρωτοσέλιδο σύνθημα της Αυγής «λεφτά υπάρχουν» καταγράφεται στην ιστορία του πολιτικού και δημοσιογραφικού κυνισμού που απέχει ένα πόντο από την απόλυτη αφέλεια και ένα πόντο από την απόλυτη γελοιότητα.
Αυτή είναι λοιπόν η αντίληψη που κυριαρχεί στον σκληρό πυρήνα της ομάδας εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς αυτά λέγανε και προεκλογικά με τα ψέματα περί προγράμματος Θεσσαλονίκης. Αλλά και τώρα; Μετά τα όσα συνέβησαν τους δυο τελευταίους μήνες; Μετά την παράσταση εξευμενισμού του Βερολίνου; Υπάρχουν λοιπόν τα λεφτά των ταμείων, του ΟΑΕΔ, των αγροτών, των ΔΕΚΟ, της Περιφέρειας Αττικής!
Ας καταλάβουν, όσο υπάρχει ακόμη ελάχιστο περιθώριο, ότι με την αντίληψη αυτή δεν πηγαίνεις από το 2015 στο 2016 και στο μέλλον, αλλά πίσω στο 2009 και μετά στο κενό με φόρα….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου