Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Φόβοι για παρουσία οργανωμένων στο Αγρίνιο

        
geg-astynomia7Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την έναρξη του Final Four του κυπέλου γυναικών στο βόλεϊ και κορυφώνεται η αγωνία σχετικά με τα μέτρα τάξης και την αποτροπή παρουσίας οργανωμένων οπαδών κυρίως του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην πόλη.
Στο Αγρίνιο βρίσκονται και έχουν ακροβολιστεί σε διάφορα σημεία, τόσο στην πόλη όσο και περιμετρικά, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποιούν ελέγχους για να αποφευχθεί πιθανή μετακίνηση οργανωμένων οπαδών των δύο «αιωνίων».
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr  έχει ήδη αποτραπεί η είσοδος στην πόλη ομάδας οργανωμένων που  έρχονταν με οχήματα, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με περίπου πενήντα άτομα, που βρίσκονται ήδη στο Αγρίνιο.
Τα άτομα αυτά που τα περισσότερα φορούν κουκούλες  έχουν εντοπιστεί στο κέντρο της πόλης, χωρίς διακριτικά και εικάζεται πως πρόκειται για φίλους του Ολυμπιακού, που όπως φαίνεται ήρθαν σε πολύ μικρές ομάδες και κατάφεραν να «περάσουν»  από τον αστυνομικό κλοιό. Tα συγκεκριμένα άτομα φέρεται να έγραψαν συνθήματα στον σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟ αλλα και σε άλλα σημεία στο Αγρίνιο νωρίς το πρωί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως νεαροί οπαδοί του Παναιτωλικού λίγες ώρες μετά έγραψαν δικά τους συνθήματα, πάνω στα συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού!`
Η παρουσία τους στο κέντρο της πόλης ελέγχεται διακριτικά, ενώ να σημειωθεί πως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις  βρίσκονται στην πόλη από διάφορες αστυνομικές διευθύνσεις προς ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων. Στο Αγρίνιο βρίσκεται και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Δυτικής Ελλάδος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου