Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

«Σβηστά» στον τελικό ο Ολυμπιακός

Χαλαρά πέρασε απ’ τον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 3-0 σετ του μαχητικού Ηρακλή Κηφισιάς και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον αυριανό τελικό.              
«Σβηστά» στον τελικό ο Ολυμπιακός



Ο μαχητικός Ηρακλής Κηφισιάς δεν αποτέλεσε εμπόδιο στον Ολυμπιακό στο δρόμο του για τον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.


Οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν την ανωτερότητά τους (3-0 σετ) στον ημιτελικό και -παρότι δεν άναψαν στο… φουλ τις μηχανές- έκλεισαν θέση στον αυριανό (Κυριακή 29/3) τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, που επικράτησε νωρίτερα του Πανναξιακού.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, παίρνοντας από νωρίς τα ηνία στο παιχνίδι. Μάλιστα είχε το περιθώριο σε αρκετά σημεία να χαλαρώσει, ενώ ο Γιάννης Νικολάκης ξεκούρασε κάποιες παίκτριες ενόψει του αυριανού ντέρμπι «αιωνίων».

Η ομάδα των βορείων προαστίων από την άλλη ήταν μαχητική σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρά τη διαφορά δυναμικότητας -δεδομένου ότι αγωνίζεται στην Α2- μπήκε στα σετ δυνατά και δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο, παρότι ο Ολυμπιακός δεν δυσκολευόταν να πάρει προβάδισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου