Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σοβαρό τροχαίο για τρεις διεθνείς...

Σοβαρό τροχαίο για τρεις διεθνείς

Αν πάει κάτι στραβά, όλα πάνε στραβά… Δεν έφτανε η απογοήτευση για το 0-0 στη Βουδαπέστη και η κούραση από την προσπάθεια, τρεις διεθνείς παίκτες είχαν και τροχαίο, χωρίς σοβαρές συνέπειες για τους ίδιους, παρά μόνο για τον οδηγό που έχασε τη ζωή του. 

Οι Παναγιώτης Ταχτσίδης, Γιάννης Φετφατζίδης και... Βαγγέλης Μόρας επέβαιναν στο ίδιο ταξί, που τους μετέφερε από το ξενοδοχείο της Εθνικής στο αεροδρόμιο, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Ιταλία ώστε να ενσωματωθούν ξανά στις ομάδες τους, όταν έγινε το ατύχημα. 

Ο οδηγός για αδιευκρίνιστο λόγο έχασε τον έλεγχο (κυκλοφορούν σενάρια πως αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα) με αποτέλεσμα το ταξί να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός ταξί έχασε τη ζωή του, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Βουδαπέστη. 

Όσο για τους τρεις ποδοσφαιριστές, ήταν μάλλον τυχεροί. Ο μεν Φετφατζίδης χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι και του έγιναν ράμματα, ο Ταχτσίδης στο γόνατο όπου επίσης του έγιναν ράμματα, ενώ Μόρας και Φετφατζίδης έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση. 

Οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους, όπως διαπιστώθηκε μετά την διακομιδή τους σε νοσοκομείο της ουγγρικής πρωτεύουσας και θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα τους. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου