Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

«Κανένας λόγος ανησυχίας για τους διεθνείς»

Καθησυχαστικός για την κατάσταση των Μόρα, Ταχτσίδη και Φετφατζίδη, που είχαν τροχαίο με ταξί στη Βουδαπέστη, ήταν ο σύμβουλος της ελληνικής πρεσβείας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.              
«Κανένας λόγος ανησυχίας για τους διεθνείς»


Καλά στην υγεία τους παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης είναι οι Βαγγέλης Μόρας, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Γιάννης Φετφατζίδης, όπως διαβεβαίωσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λάμπρος
Τσόκος, σύμβουλος της ελληνικής πρεσβείας στη Βουδαπέστη, όπου έγινε το ατύχημα.

Οι τρεις Έλληνες διεθνείς επέβαιναν σε ταξί που πήγαινε στο αεροδρόμιο, όταν έγινε η σύγκρουση, που δυστυχώς απέφερε το θάνατο του οδηγού του άλλου αυτοκινήτου.

«Τα παιδιά είναι πολύ καλά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έγινε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί. Καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο το ταξί τους συγκρούστηκε με ένα ΙΧ. Οι παίκτες και ο οδηγός είναι καλά στην υγεία τους. Είναι επιπόλαια τα τραύματά τους. Ο οδηγός του άλλου αυτοκίνητου δυστυχώς πέθανε. Οι παίκτες είναι καλά, πήγα και τους είδα. Θα πάρουν εξιτήριο μέσα στην ημέρα, μέχρι το απόγευμα θα βγουν. Ο Φετφατζίδης έχει κάνει κάποια ράμματα στο κεφάλι. Ο δρόμος είναι λίγο επικίνδυνος, αλλά δεν γίνονται συχνά ατυχήματα εκεί. Πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό», ανέφερε από τη Βουδαπέστη στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου