Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

«Αστακός» το ΔΑΚ – Όλα έτοιμα για το F4 – Απομακρύνθηκαν οι οργανωμένοι (φωτο)

        
geg-dak-f4-1
Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται το ΔΑΚ Αγρινίου που σε λίγη ώρα φιλοξενεί τους ημιτελικούς αγώνες του F4 του κυπέλλου γυναικών στο βόλεϊ.
Το ΔΑΚ είναι περικυκλωμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απαγορεύουν την διέλευση οχημάτων ή πολιτών που δεν διαθέτουν εισιτήρια ή διαπιστεύσεις.  
geg-dak-f4-2
Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως οι αστυνομικοί ίσως ξεπεράσουν σε αριθμό και τους … θεατές , αφού όπως είναι γνωστό λιγότερα από 400 εισιτήρια διατίθενται για την παρακολούθηση των αγώνων.  Να σημειωθεί πως νωρίτερα απετράπη  η είσοδος στο Αγρίνιο κομβόι οχημάτων με οπαδούς του ΠΑΟ, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί κοντά σ τη γέφυρα του Αχελώου.  Οι «πράσινοι»  πείστηκαν να αποχωρήσουν, ενώ κάτι ανάλογο  συνέβη και με τους οπαδούς του Ολυμπιακού που το πρωί είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο κέντρο της πόλης.
geg-dak-f4-3
Όλα δείχνουν   πως οι αγώνες θα διεξαχθούν ομαλά βάση του σχεδιασμού που υπάρχει , μετά τον πρωινό αιφνιδιασμό που προκλήθηκε από την παρουσία των οπαδών του ολυμπιακού στο Αγρίνιο τις πρώτες πρωινές ώρες. 
geg-dak-f4-4
geg-dak-f4-5
geg-dak-f4-6

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου