Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

«Ημέρα Αγάπης» μαζί με τον Παναιτωλικό για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου (video)

panai-imeraagapisΟ Δήμος Αγρινίου διοργανώνει την «ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ» την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο του κοινωνικού παντοπωλείου.
Από τις 18.00-21.00  το απόγευμα, πολίτες ,φορείς και  επιχειρήσεις θα μπορούν να φέρνουν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη των «μουσικών συνόλων» της πόλης, τα οποία από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την προσπάθεια, των ηχοληπτών Αγρινίου και του Παναιτωλικού, που  θα συμμετάσχει ενεργά με πολλές εκπλήξεις .
Η συγκέντρωση τροφίμων και τα μουσικά σύνολα θα είναι στα εξής σημεία : Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Στράτου, Πλατεία Σουλίου, Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου και προαύλιος χώρος Αγίας Τριάδας, Παναιτωλίου .
Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης του συνανθρώπου που έχει την ανάγκη μας, συμμετέχοντας και ενισχύοντας τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που αναλαμβάνουν φορείς. Την Πέμπτη 2 Απριλίου διοργανώνεται ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ για να συγκεντρωθούν τρόφιμα και να ενισχυθεί το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου.
Η συλλογή θα γίνει από τις 6.00 έως τις 9.00 το απόγευμα σε πέντε σημεία:
Πλατεία Δημοκρατίας στο κέντρο της πόλης
Πλατεία Σουλίου
Πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου
Πλατεία Δ.Δ. Στράτου
Προαύλιο Αγίας Τριάδας στο Παναιτώλιο
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει την προσπάθεια και σας καλεί να συνεισφέρετε. Οι ποδοσφαιριστές μας θα είναι εκεί και στέλνουν το δικό τους μήνυμα στο παρακάτω Video:
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου