Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Mαταιώθηκαν τα εγκαίνια της AGROTICA λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών

Mαταιώθηκαν τα εγκαίνια της AGROTICA λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών

Η ΔΕΘ-HELEXPO αποφάσισε να ματαιώσει τα εγκαίνια της έκθεσης AGROTICA που θα έκανε ο  Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών που πολιορκούν το Βελλίδειο. 

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΘ-HELEXPO:
«Η ΔΕΘ-HELEXPO, θέλοντας να διασφαλίσει το γεγονός ότι η AGROTICA είναι μια γιορτή του πρωτογενούς τομέα, μια συνάντηση του αγροτικού κόσμου και μια κορυφαία εκδήλωση για την πόλη της Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας υπόψη τις κινητοποιήσεις των αγροτών και σεβόμενη την επιλογή τους να διαμαρτυρηθούν για τα αιτήματα τους την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης, αποφάσισε, προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις και να διατηρηθεί το επιχειρηματικό αλλά και γιορτινό κλίμα της μεγαλύτερης των τελευταίων ετών AGROTICA, να ματαιώσει την τελετή των εγκαινίων που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00 στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.
Η Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου που ήρθε στην πόλη μας για να εγκαινιάσει την έκθεση, καθώς επίσης και να ζητήσει συγνώμη από τους προσκεκλημένους για την αναστάτωση.
Προσκαλούμε τον αγροτικό κόσμο να συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή του πρωτογενούς τομέα στην 26η AGROTICA η οποία θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και την Κυριακή 31/01/2016».

Πηγή φωτό:voria.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου