Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Τί απαντά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που ζήτησε συγχώρεση από το Θεό επειδή ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης!

Προκάλεσε πλήθος σχολίων η είδηση, πως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ζήτησε ενώπιον ιερέων τη συγχώρεση του Θεού επειδή, όπως είπε, ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών.«Πιστεύω στην ισονομία και την ισοπολιτεία, αλλά και στις προσωπικές και ατομικές ελευθερίες του κάθε ανθρώπου που δεν αφορούν, δε θίγουν και δεν είναι σε καμία περίπτωση εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Το σύμφωνο συμβίωσης, όπως ψηφίστηκε δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια νομική ρύθμιση των προσωπικών, περιουσιακών και κληρονομικών σχέσεων μεταξύ δυο ομοφυλοφίλων. Δεν εμπεριέχονται διατάξεις που αφορούν την υιοθεσία ή τον γάμο, οι οποίες και με βρίσκουν αντίθετο. Ας πάψει επιτέλους ο φαρισαϊσμός και η μισαλλοδοξία. Ο δε αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω !», ανέφερε ο κ. Κωνσταντόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με αφορμή το απίστευτο περιστατικό.
Υπενθυμίζεται, πως ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην αίθουσα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου του Ιερού Ησυχαστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Τσουκαλάδες Παραβόλας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της ετήσιας συνέλευσης του Συλλόγου.
konstantopoulos_papades_2601
Η δήλωση του κ. Κωνσταντόπουλου όμως εξέπληξε τους πάντες, αφού αφενός ζήτησε συγχώρεση από τον Θεό επειδή ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια και αφετέρου υποστήριξε ότι μετά από δικό του αίτημα αποσύρθηκε το άρθρο για την υιοθεσία παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια!


Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφού ευχήθηκε για το νέο έτος «να είναι πιο δημιουργικό, πιο ευλογημένο και να χαρίζει αισιοδοξία και ελπίδα», δήλωσε «χριστιανός ορθόδοξος και παπαδοπαίδι, που θέλει να έχει το Θεό μαζί του και ότι αγαπάει τη Μονή». «Προσωπικά νιώθω σαν εξομολόγηση αυτά που λέω. Ψηφίσαμε ένα σύμφωνο στη Βουλή. Ζήτησα να αφαιρεθούν τα δύο άρθρα και μάλιστα το ένα αφορούσε την υιοθεσία και αφαιρέθηκαν. Η μόνη διάταξη που ψηφίστηκε, με λυπεί. Ψηφίστηκε και από εμένα. Ο Θεός να με συγχωρέσει. Νιώθω μεγάλο το βάρος πάνω μου. Να προσεύχεστε στο Θεό να με συγχωρέσει», ήταν η αφοπλιστική του εξομολόγηση μπροστά σε… λαό και κλήρο!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου