Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Αγρότες μπλόκου Κεφαλόβρυσου: Πορείες, πολύωροι αποκλεισμοί και καταλήψεις από την Δευτερα

geg-kefalovryso-24-1-6
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με καταλήψεις, πορείες διαμαρτυρίας και πολύωρους αποκλεισμούς του κόμβου Κεφαλοβρύσου αλλά και των παρακαμπτηρίων οδών, αποφασίστηκε κατά την συνέλευση του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου στο Μπλόκο Κεφαλοβρύσου.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
–          Την Δευτέρα 1 Φλεβάρη και ώρα 11:00 θα γίνει προσυγκέντρωση στο παλιό σταθμό του τρένου και στην συνέχεια θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας, που θα καταλήξει στη ΔΟΥ Αγρινίου η οποια και θα καταλειφθεί.

–          Την Τρίτη και την Τετάρτη, ενόψει και της Πανελλαδικής Απεργίας της 4ης Φλεβάρη και σε συντονισμό με τα άλλα Μπλόκα της Επικράτειας, θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις με πολύωρο αποκλεισμό της κυκλοφορίας του Κόμβου αλλά και των παρακαμπτηρίων οδών.
–          Κανένας διάλογος με την Κυβέρνηση και τους Βουλευτές της αν δεν αποσυρθεί το Νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό.
«Καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες να συμπαρασταθούν στις κινητοποιήσεις και τον Αγώνα, που είναι κοινός για όλη την κοινωνία.» καταλήγει η ανακοίνωση της Σ.Ε.
- See more at: http://www.agriniopress.gr/%ce%b1%ce%b3%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bb%cf%8c%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%cf%8c%ce%b2%cf%81%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b5/#sthash.NUzUXVwx.dpuf
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου