Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Χ. Σταρακά: «Aν θέλαμε να πολώσουμε είχαμε πεδίο δράσης λαμπρό» (video)

        
po-staraka1
Στο agriniotv.gr μιλά η υποψήφια αντιπεριφεριάρχης με τον συνδυασμό του Απ. Κατσιφάρα «Δικαίωμα στην πρόοδο» κα Χριστίνα Σταρακά. Η ίδια αναφέρεται στα όλα όσα περί μάχης παλιού και νέου έχει αναφέρει ο συνδυασμός του Ανδρέα Κατσανιώτη ο οποίος διεκδικεί την Περιφέρεια απέναντι στον κ. Απ. Κατσιφάρα: «Δυστυχώς  δεν βλέπουμε κανέναν νέο να έρχεται, όπως διατυμπανίζουν οι πανάκριβες  καμπάνιες τους, απλά βλέπουμε μια θλιβερή αναπαλαίωση ενός δεξιού παλιαιοκομματισμού με αμπαλάζ life-style. Δεν μας έχουν ορίσει και τον πήχη του πότε κάποιος είναι νέος στο μυαλό και πότε στην καρδιά. Ούτε και πιο είναι το νέο ηλικιακά. Σε ότι αφορά το νέο από πολιτική σκοπιά αυτό σίγουρα δεν είναι ο νεοφιλελευθερισμός ούτε ο συντηρητισμός. Το να είσαι νέο ή όχι στον τόπο σου, είναι να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται. Όχι από τα κοσμικά γεγονότα που διοργανώνεις ή σε αυτά που συμμετέχεις».....

Απαντά ακόμη τόσο στο θέμα που προέκυψε με τη Χρυσή Αυγή όσο και σε αυτό που προέκυψε με τις αποζημιώσεις σε σεισμοπαθείς, το οποίο και η παράταξη του Απ. Κατσιφάρα κατήγγειλε. Η ίδια δεν θέλησε να εστιάσει στο θέμα της Χρυσής Αυγής και τα όσα φέρεται να δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την Ελληνική Αυγή Χρήστος Ρήγας, περί στήριξης του συνδυασμού του Ανδ. Κατσανιώτη: «Είναι ντροπή», είπε απλά, ενώ σε ότι αφορά το θέμα των αποζημιώσεων είπε ότι «το νέο αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον πόνο των πολιτών μέσα σε αυτή τη συγκυρία που ο κάθε πολίτης πλήττεται από την ανέχεια και την φτώχεια. Δεν επιδιώκουμε την πόλωση, επιδιώκουμε την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι αμείλικτη. Αν θέλαμε να πολώσομε είχαμε ένα πεδίο δράσης λαμπρό. Δεν είμαστε όμως εμείς που για χάρτη μας κινείται ένας ολόκληρος κυβερνητικός και κομματικός μηχανισμός».
Η ίδια κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τον συνδυασμό του Απ. Κατσιφάρα που έχει δοκιμαστεί και έχει πετύχει. «Να ψηφίσουν εκείνους που ήταν εδώ στα δύσκολα και έχουν επόμενο σχέδιο την επόμενη μέρα. Να στηρίξουν τις ευρείες δημοκρατικές κοινωνικές δυνάμεις που αποτελούν την πλειοψηφία των πολιτών τούτου εδώ του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου