Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Eκλογικά της τελευταίας ώρας

        

po-kalpes-2014d *Η προεκλογική εκστρατεία τέλειωσε επισήμως αλλά οι υποψήφιοι είναι στα βουνά και στα λαγκάδια. Σήμερα έχει ή τηλέφωνα ή περιοδεία και οι πληροφορίες λένε για παράδειγμα ότι το ένα επιτελείο για την Περιφέρεια με την Χρ. Σταρακά έχει φτάσει από νωρίς στο Βάλτο! Είναι κι έτσι τα πράγματα που θέλουν τρέξιμο μέχρι τελευταία στιγμή οπότε καταλαβαίνει κανείς. Πάντως διάφορα που έγιναν στο παρά πέντε αυτών των εκλογών θα αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας και σχολιασμού από Δευτέρα. Μένει να δούμε πόσο θα επηρεαστούν τα αποτελέσματα και σε δήμους και Περιφέρεια από τον κόσμο που θα έρθει για ευρωεκλογές ή αν θα συμβεί το αντίστροφο να επηρεαστούν οι ευρωεκλογές από τον κόσμο που θα έρθει για τις αυτοδιοικητικές π.χ. για τη ΝΔ που διεκδικεί πολλούς δήμους στο νομό (Αγρίνιο και δύο υποψήφιοι στο Μεσολόγγι είναι αρκετοί…)....
*Γρίφος η συσπείρωση και η αποσυσπείρωση πάντως. Η μεγάλη συγκέντρωση Παπαναστασίου χτες σε άλλες εποχές θα προκαλούσε συσπείρωση στους κεντροαριστερούς και αριστερούς, αλλά τώρα δεν μπορεί να υπολογιστεί αυτό με ακρίβεια. Όλοι θυμούνται πάντως το 2006 όταν την εντυπωσιακότερη συγκέντρωση στο Αγρίνιο έκανε με διαφορά ο Σταμάτης και αργότερα ειπώθηκε ότι αυτό βοήθησε τον Σώκο να κερδίσει τότε γιατί δημιούργησε αντανακλαστικά.
*Η ατμόσφαιρα έχει ακόμα και πλάκα. Έχει βγει εφημερίδα σήμερα που λέει να βοηθήσουμε τον Γλέζο να κατεβάσει και πάλι τη γερμανική σημαία και από μακριά νομίζεις ότι λέει για τον Γκλέτσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου