Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Πρωτοδικείο Αγρινίου: Την Πέμπτη η νέα ανάρτηση ψήφων – σταυρών

        
epi-dikastiria-agrinio1
Πυρετωδώς εργάζονται από χθες συνεργεία στο Πρωτοδικείο του Αγρινιου, μετά την εντολή που δόθηκε από την πρόεδρο Πρωτοδικών για συνολική επανακαταμέτρηση όλων των ψήφων των παρατάξεων και όλων των σταυρών των υποψηφίων σε όλα τα Εκλογικά Τμήματα του δήμου Αγρινίου..........
Μετά τις εκλογές παρατηρήθηκε το φαινόμενο συνεχών ενστάσεων υποψηφίων για διάφορα Εκλογικά Τμήματα με αποτέλεσμα να δοθεί η εντολή για συνολική επανακαταμέτρηση. Συνεργεία εργάζονται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα για να διαπιστώσουν λάθη και παραλείψεις, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι  που δεν έφεραν σωστά σε πέρας τη δουλειά τους, είτε με τις καταμετρήσεις ψήφων και σταυρών, είτε με την συμπλήρωση των πρακτικών, τη μεταφορά των αρχείων  κλπ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται αύριο Πέμπτη να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και να γίνει νέα ανάρτηση αποτελεσμάτων.  Oπότε δεν αποκλείεται να υπάρχουν και αλλαγες στη σειρά κατάταξης των υποψηφίων Συμβούλων. Άγνωστο εαν αυτό επηρεάσει και την σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Από εκεί και πέρα, έχει γίνει γνωστό από χθες πως μετά την ανάρτηση αυτών των αποτελεσμάτων προτίθεται να υποβάλλει ένσταση η παράταξη «Ανατροπή Τώρα» του κ. Τραπεζιώτη χωρίς όμως να γίνει γνωστό για ποιό λόγο, ενώ εκκρεμεί και η παράσταση που έχει γίνει από την παράταξη «Ανυπότακτο Αγρίνιο» , που ζητά έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου