Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Κάλεσμα ΔΗΜΑΡ για στήριξη προοδευτικών υποψηφίων

        
po-dimar1Η  Δημοκρατική Αριστερά  Αιτωλοακαρνανίας, με ανακοίνωση της   «θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει τους πολίτες που στήριξαν  το ψηφοδέλτιο της «Δυτικής Συμπολιτείας»  και τον υποψήφιο  Περιφερειάρχη  Θύμιο Σώκο, κατά τις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές. Ο συνδυασμός αυτός, κάτω από αντίξοες συνθήκες, επέτυχε να  καταγράψει ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό ποσοστό και να εκπροσωπηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Στις Ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής καλούμε τους φίλους του Κόμματος και τους προοδευτικούς πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας να στηρίξουν και να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. Δώστε μας τη δύναμη για να δώσουμε λύσεις!!
Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και στις περιπτώσεις που δεν συμμετέχουμε σε κάποιο συνδυασμό, η  επιλογή των μελών και των φίλων του κόμματος ανάμεσα στους υποψηφίους θα πρέπει να γίνει στη βάση των κριτηρίων που η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είχε θέσει από τον πρώτο γύρο: της ύπαρξης, δηλαδή προοδευτικού αυτοδιοικητικού προγράμματος και της αξιοσύνης-αξιοπιστίας των υποψηφίων Δημάρχων.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου