Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Καταγγέλλουν την παράταξη Κατσανιώτη για «ρουσφέτια… αλά παλαιά!»

        
po-logo-katsifaras1
Επώνυμες καταγγελίες γίνονται από πολίτες της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι και ενημερώνονται από στελέχη του γραφείου του κ. Κατσανιώτη για την έγκριση των δανείων τους από το Ταμείο Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Τ.Α.Σ.) και τους καλούν να σπεύσουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου να παραλάβουν τα χρήματά τους, σύμφωνα με την παράταξη «Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απ. Κατσιφάρα.....
Συγκεκριμένα:
«Η παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» καταγγέλλει αυτές τις παλαιοκομματικές μεθόδους και τακτικές που ως μόνο σκοπό έχουν την εκμετάλλευση και την αγωνία των πολιτών, καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους.
Δεν φτάνει τα 6.000.000 ευρώ του 2013 που χάθηκαν με τις αλλαγές που έγιναν στο Τ.Α.Σ. και τελικά έφθασαν σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία μόλις τα 2,5 εκατ. ευρώ και μόλις 1 στην Ηλεία, αφαιρώντας το δικαίωμα από εκατοντάδες συμπολίτες μας να λάβουν αποζημίωση μετά τις καταστροφές από τον σεισμό, τώρα προσπαθούν κιόλας να τους «χρησιμοποιήσουν».
Το «ΝΕΟ» φαίνεται πως αυτές τις ημέρες αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον πόνο των ανθρώπων που ήδη δοκιμάζονται σοβαρά από την οικονομική ανέχεια και τη φτώχια.
Το «ΝΕΟ» πουλά ως ρουσφέτι το δικαίωμα του πολίτη, χρησιμοποιώντας… παλιούς τρόπους προπαγάνδας που βγαίνει και καταγγέλλει μέσα από την πολυδάπανη προωθητική καμπάνια του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου