Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δυτική Ελλάδα - Απόστολος Κατσιφάρας: Θα τιμήσουμε στο ακέραιο την ισχυρή λαϊκή εντολή - Πανηγυρισμοί στο εκλογικό του κέντρο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΘα τιμήσουμε στο ακέραιο την λαϊκή εντολή των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, τόνισε πριν από λίγο ο Περιφειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, μιλώντας από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στην Πάτρα. Ο κ. Κατσιφάρας ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους για την τιμή που του έκαναν να τον επανεξελέξουν Περιφερειάρχη και δεσμεύθηκε ότι θα είναι δίπλα στο δοκιμαζόμενο λαό της Περιφέρειας.
Τόνισε δε, ότι θα είναι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του δίπλα στους δημάρχους και τους παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Ελλάδας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουν στην υλοποίηση του νέου αναπτυξιακού μοντέλου, ώστε η περιοχή να αποκτήσει ισχυρή φωνή και ρόλο......
Ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε επίσης, στο ανεξάρτητο της υποψηφιότητάς του, υπογραμμίζοντας πως μερικές φορές ένοιωσε μόνος, ωστόσο είχε δίπλα του τον απλό λαό.

Συγκεκριμένα είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας που ανταποκρίθηκαν στο μεγάλο προσκλητήριο για την προοδευτική λύση.
Όπως είχα δεσμευτεί, θα είμαι δίπλα στους πολίτες, όπως βρισκόμουν μέχρι σήμερα για να υπερασπιζόμαστε μαζί το δίκαιο της Δυτικής Ελλάδας.
Ευχαριστώ επίσης, από καρδιάς, όλους τους συνεργάτες μου, τους Αντιπεριφερειάρχες και όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους που συνέβαλαν καθοριστικά στη μεγάλη μας νίκη.
Έχω αποφασίσει η αυτοδιοίκηση την επόμενη πενταετία να αποτελέσει το ανάχωμα των πολιτών σε κάθε κυβερνητική προσπάθεια υποβάθμισης της αξιοπρέπειάς τους. Από την πρώτη στιγμή ο συνδυασμός μας «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» ήταν ακηδεμόνευτος, αυτοδιοικητικός και προοδευτικός, έχοντας στο επίκεντρό του τον πολίτη.
Δέσμευσή μου να συνεργαστώ στο ακέραιο με όλους τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, καθώς και όλους τους φορείς, για να φέρουμε τη Δυτική μας Ελλάδα, εκεί που πραγματικά της αξίζει.
Ευχαριστώ επίσης, όλους τους πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά, αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που είχαν μια άλλη επιλογή. Αυτή η Περιφερειακή Αρχή ανήκει σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου