Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Τι δείχνει η επανακαταμέτρηση των περιφερειακών ψηφοδελτίων-Δεν αλλάζει κατι

po-ekloges-b-2014aΔεν φαίνεται, επί τους παρόντος, να προκύπτει πρόβλημα με τα άκυρα ψηφοδέλτια του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καθώς η επανακαταμέτρηση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο Πρωτοδικείο Πατρών δεν φαίνεται να καταλήγει σε ανατροπές που θα μπορούσαν να διαφιοροποιήσουν το εκλογικό αποτέλεσμα........
Όπως ανέφερε από χθες το thebest.gr το αίτημα επανακαταμέτρησης κατατέθηκε από τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανδρέα Κατσανιώτη ο οποίος θυμίζουμε ότι δεν εξελέγη για διαφορά περίπου 3.000 ψήφων από τον επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα.
Τα συνεργεία που έχουν ξεκινήσει την επανακαταμέτρηση, ολοκληρώνοντας τον έλεγχο δέκα πολυπληθών εκλογικών τμημάτων από την Πάτρα, εντόπισαν μόνο τρία ψηφοδέλτια των οποίων η ακυρότητα μπορεί να προσβληθεί. Δυο της παράταξης Κατσιφάρα και ένα της παράταξης Κατσανιώτη, όπως μετέδωσαν στην εκπομπή«Αλφαβήτα» στον Αντέννα Πάτρας 105,3 οι Δημήτρης Αβραμίδης και Απόστολος Βουλδής.
Η διαδικασία συνεχίζεται αλλά το πιθανότερο είναι να μην επεκταθεί στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων της Αχαΐας αλλά ν’ αποκτήσει δειγματοληπτικό χαρακτήρα.
Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν επίσης ότι στην Αιτωλοακαρνανία τα άκυρα ψηφοδέλτια των οποίων η ακυρότητα μπορεί να αμφισβητηθεί είναι συνολικά 59. Από αυτά 34 είναι του συνδυασμού Κατσανιώτη και 25 του συνδυασμού Κατσιφάρα.
Αυτή την ώρα στο Πρωτοδικείο Πατρών βρίσκονται νομικοί σύμβουλοι των παρατάξεων Κατσιφάρα και Κατσανιώτη καθώς και στελέχη των δυο συνδυασμών.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου