Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Οι μονομάχοι της Περιφέρειας στο agriniotv.gr (videos)

        
po-katsifaras-katsaniotisΣυνεντεύξεις παραχώρησαν οι δύο υποψήφιοι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδος Απ. Κατσιφάρας και Ανδρέας Κατσανιώτης στο διαδικτυακό κανάλι του agriniotv.gr.....
O Aπόστολος Κατσιφάρας, απάντησε σχετικά με το ποιο κατά τη γνώμη του είναι το διακύβευμα των εκλογών του β γύρου για την Περιφέρεια, για το «παλιό και το νέο» που ο συνυποψήφιός του Ανδρέας Κατσανιώτης υποστηρίζει ότι αναμετράται σε αυτές τις εκλογές και για το αν ο ίδιος αισθάνεται ότι εκπροσωπεί το παλιό, όπου σχολίασε ότι «νέο είναι αυτό που κινητοποιεί την κοινωνία και που κινείται σε κατεύθυνση που έχει ανάγκη αυτή».
Για όσα φέρεται να δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με την «Ελληνική Αυγή» κ. Χρήστος Ρήγας περί στήριξης της Χρυσής Αυγής στην παράταξη του κ. Κατσανιώτη. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά» είπε σχετικά με αυτό ο κ. Κατσιφάρας, που τόνισε μεταξύ άλλων ότι «κανείς δεν μπορεί να επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να κρίνει ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης».
Απάντησε ακόμη για τον ρόλο που πιθανά να παίξουν οι ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν παράλληλα με τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών, ενώ έδωσε το μήνυμά του για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών: «Καλώ τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδος να σκεφτούν προοδευτικά και να ψηφίσουν αυτοδιοικητικά. Δεν υπάρχουν μεσσίες ή σωτήρες και πάνω απ” όλα δεν υπάρχουν φτιασιδώματα μέσα από την υπερδιαφήμιση, που θα φύγουν την επόμενη μέρα.», είπε ο κ. Κατσιφάρας.

O Ανδρέας Κατσανιώτης από την πλευρά του, απάντησε στο πως αξιολογεί το αποτέλεσμα του Α” γύρου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, κάνοντας λόγο για «μια ανατροπή που ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή» και πως «το νέο θα κερδίσει».
Σχολίασε ακόμη την πρωτιά που έδωσε στην παράταξή του η Αιτωλοακαρνανία, εξηγώντας πως η «νέα ομάδα των ανθρώπων που απαρτίζουν την παράταξή του κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τον τόπο».
Για αυτό που ο ίδιος έχει ανά διαστήματα δηλώσει, ότι δηλαδή σε αυτές τις εκλογές αναμετράται το παλιό με το νέο και στο γιατί υποστηρίζει ότι ο Απ. Κατσιφάρας εκπροσωπεί το παλιό, ανέφερε ότι «το παλιό του μπλε και του πράσινου καφενείου πρέπει να μείνει πίσω».
Τέλος, το μήνυμα του κ. Κατσανιώτη προς τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδος ήταν το εξής: «Αυτή την Κυριακή αποφασίζουμε για το ποιος από τους δύο, εγώ ή ο κ. Κατσιφάρας, θα έχει την ευθύνη για τα επόμενα πέντε χρόνια της ζωής μας. Απέδειξα μέχρι τώρα, από όλες τις θέσεις ευθύνης που είχα, ότι μπορώ να φέρνω αποτελέσματα». Ανέφερε ακόμη ότι ξέρει να λύνει προβλήματα, μπορεί να προσφέρει στον τόπο του: «Μαζί με εσάς θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου