Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ LIBERATION Βαλς: Ζηλεύω τον Τσίπρα Πέρασε 7.500 σελίδες με μέτρα χωρίς αντιδράσεις

Βαλς: Ζηλεύω τον Τσίπρα Πέρασε 7.500 σελίδες με μέτρα χωρίς αντιδράσεις
Και ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βάλς μετά τον Γερούν Ντάισεμπλουν φέρεται να εξέφρασε - σε κατ' ιδίαν συνάντηση με δημοσιογράφους-τον θαυμασμό του για τον Αλέξη Τσίπρα και για το πως πέρασε από τη Βουλή το πολυνομοσχέδιο. 
«Ζηλεύω τον Τσίπρα που πέρασε 7.500 σελίδες απο τα μέτρα χωρίς αλλαγές, χωρίς απεργίες», είπε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας αναφερόμενος φυσικά στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που πέρασε από την Βουλή.
Τις δηλώσεις μετέφερε ο Γάλλος ανταποκριτής της LIberation, Fabien Perrier ο οποίος ήταν μεταξύ των δημοσιογράφων που συζήτησαν με τον Μανουέλ Βαλς σε χαλαρό ύφος στην Γαλλική πρεσβεία. Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως στα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στην Γαλλία με την κυβέρνηση να μην μπορεί να αντιδράσει απέναντι στις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο νόμο για τα εργασιακά.


Πηγή: Βαλς: Ζηλεύω τον Τσίπρα Πέρασε 7.500 σελίδες με μέτρα χωρίς αντιδράσεις | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/270437/vals-zileyo-ton-tsipra-perase-7500-selides-me-metra-horis-antidraseis#ixzz4AWewp4Y8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου