Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Σοκάρουν τα βασανιστήρια που έκαναν στον Βαγγέλη Γιακουμάκη...Βίντεο



Βίντεο

Σοκάρει ένα βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που δημοσιεύει...
σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και έχει πρωταγωνιστές τους οκτώ νεαρούς που κατηγορήθηκαν ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό εκτυλίσσεται στο δωμάτιό του στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων όπου απεικονίζεται ο αδικοχαμένος σπουδαστής να παρακαλάει τους συμφοιτητές του από την Κρήτη να σταματήσουν να κρατάνε "όμηρο".



Το βίντεο καταγράφεται από έναν από τα άτομα που του επιτίθενται. Ο 20χρονος φωνάζει δυνατά ότι πονάει και ζητάει να τον αφήσουν να σηκωθεί από το κρεβάτι. Κανείς όμως δεν τον ακούει. Αντιθέτως ξεσπούν γέλια την ώρα που εκείνος ουρλιάζει.



 Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να κουνήσει τα ούτε τα πόδια, ούτε τα χέρια του. «Αφήστε με. Πονάω», τους λέει, γελώντας μηχανικά.

Ένας από τους σκληρούς Κρητικούς τον βρίζει χυδαία. Η «πλάκα» φαίνεται να ξεπερνά κάθε όριο όταν ένας μυώδης νεαρός πιάνει κεφαλοκλείδωμα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο 20χρονος κοκκίνισε και μην μπορώντας να κουνηθεί περιμένει να τελειώσει το μαρτύριό του.

Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει «Φτάνει. Αφήστε τον τώρα». Λίγο μετά το μαρτύριο τελειώνει. Οι νεαροί, μαζί και εκείνος που τραβάει το βίντεο βγαίνουν από το δωμάτιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το βίντεο αυτό βρέθηκε στα χέρια των αρχών όταν κάποιος από τους σπουδαστές φαίνεται ότι μετάνιωσε για τα όσα συνέβαιναν και το παρέδωσε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το βίντεο γυρίστηκε στις αρχές του 2014, ενώ ο Βαγγέλης εμφανίζεται να φορά το μπλε φούτερ, το οποίο φορούσε όταν εξαφανίστηκε.
Καταθέτουν οι γονείς

Με σημαντική καθυστέρηση συνεχίζεται η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς η αποχή των δικηγόρων καθυστερεί ακόμα περισσότερο την ούτως ή άλλως σύνθετη διαδικασία.

Μέσα στο μήνα Ιούνιο αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη και θα ακολουθήσουν οι απολογίες των κατηγορουμένων. Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι πρόθεση της Ανακρίτριας ήταν να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες μαρτυρίες σπουδαστών, καθώς εκτιμάται ότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα φοιτητές που γνωρίζουν γεγονότα και δεν έχουν μιλήσει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Δημήτρης Μπούκας εξακολουθεί να κάνει λόγο για ανθρωποκτονία σημειώνοντας ότι ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών είχε ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση (χωρίς όμως να προσωποποιείται η κατηγορία). Σύμφωνα, πάντως, με αξιόπιστες πηγές, με τα υπάρχοντα στοιχεία είναι εξαιρετικά δύσκολο να στοιχειοθετηθεί η δολοφονία.

Αναφορικά με το θέμα που ανέκυψε πρόσφατα από φωτογραφίες που απεικονίζουν ράμματα στο δεξί χέρι του νεκρού Γιακουμάκη, πηγές από την ιατροδικαστική υπηρεσία απαντούν ότι «δεν πρόκειται για ράμματα αλλά από τομή στο δέρμα που προέκυψε από πολυήμερη παραμονή του χεριού στο νερό»...


Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου