Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΑ «ΠΑΡΑΘΥΡΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ «Παγώνει» η επαναπρόσληψη των καθαριστριών μέχρι τον Οκτώβριο

«Παγώνει» η επαναπρόσληψη των καθαριστριών μέχρι τον Οκτώβριο             

«Παγώνει» η επαναπρόσληψη των απολυμένων καθαριστριών, καθώς ο Αρειος Πάγος (με τη συναίνεση του Δημοσίου) ανέβαλε για τις 13 Οκτωβρίου την εκδίκαση της υπόθεσης. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως διατηρείται η αναστολή της επαναπρόσληψής τους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στον Αρειο Πάγο.
Ωστόσο, ο συνήγορος των καθαριστριών υποστήριξε πως τόσο ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος έχουν υποσχεθεί πως το θέμα των καθαριστριών θα είναι το πρώτο στο οποίο η νέα ελληνική κυβέρνηση θα δώσει λύση, προκειμένου να μπει τέλος στην αδικία.
Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως η κυβέρνηση να αναζητήσει κάποιο παραθυράκι προκειμένου οι απολυμένες καθαρίστριες να επιστρέψουν στην εργασία τους, διαφορετικά έως τις 13 Οκτωβρίου η υπόθεση «παγώνει», αναγκάζοντας την κυβέρνηση να βάλει στο ψυγείο ακόμα μία από τις εξαγγελίες της.


Πηγή: «Παγώνει» η επαναπρόσληψη των καθαριστριών μέχρι τον Οκτώβριο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/193051/pagonei-i-epanaproslipsi-ton-katharistrion-mehri-ton-oktovrio#ixzz3SeYJF4s2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου