Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ένας 23χρονος Ναυπάκτιος έκανε στο The Voice 2 τον Αντώνη Ρέμο να γυρίσει την καρέκλα του

Ένας 23χρονος Ναυπάκτιος έκανε στο The Voice 2 τον Αντώνη Ρέμο να γυρίσει την καρέκλα του Ο λόγος για τον Αντώνη Ρήγα που πέρασε στην επόμενη φάση του δημοφιλούς τραγουδιστικού σόου

Ο λόγος για τον Αντώνη Ρήγα που πέρασε στην επόμενη φάση του δημοφιλούς τραγουδιστικού σόου
Ένας νεαρός τραγουδιστής και σπουδαστής στο Εθνικό Ωδείο της Αθήνας, ο οποίος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην γειτονική Ναύπακτο και σήμερα ζει στην Αθήνα, συμμετείχε στις blind auditions του τραγουδιστικού σόου The Voice 2 που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 15/2/2015 το βράδυ στο κανάλι του ΑΝΤ1.
Ο 23χρονος Αντώνης Ρήγας ερμήνευσε το τραγούδι «Δεν έχω πολλά» (σύνθεση του Μ. Χατζηγιάννη) που έχει πει η Γλυκερία και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του δημοφιλούς μουσικού τηλεοπτικού προγράμματος «The Voice» καθώς γύρισε ένας από τους κριτές κι αυτός ήταν ο Αντώνης Ρέμος.
Οι υπόλοιποι τρεις κριτές αν και εντυπωσιάστηκαν από την καθαρότητα και σταθερότητα της ερμηνείας του Αντώνη Ρήγα, μπερδεύτηκαν λίγο όπως είπε η Δέσποινα Βανδή από τον τόνο που ήταν υψηλότερος από το κανονικό, στον οποίο ερμήνευσε το κομμάτι ο Αντώνης Ρήγας. Το νεαρό ταλαντούχο παιδί πάντως τα κατάφερε και μπήκε στο παιχνίδι. Κατάγεται από τη Ναύπακτο και ζει στην Αθήνα, όπου σπουδάζει στο Εθνικό Ωδείο πιάνο, κιθάρα και σύνθεση ενώ παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής κι όπως είπε βρίσκεται κοντά στο πτυχίο. Ο Αντώνης Ρήγας ήδη εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και έχει ηχογραφήσει δικά του τραγούδια.
*Να προσθέσουμε πως υπήρξε και μία ιδιαίτερα συγκινητική συμμετοχή χθες στην πρεμιέρα του The Voice 2, ενός 42χρονου από την Θεσσαλονίκη, του Νεκτάριου Μαλλά, ο οποίος αν και τυφλός, δουλεύει επαγγελματικά ως μουσικός, τραγούδησε υπέροχα Αντώνη Βαρδή και κατάφερε να γυρίσουν η Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου, στην ομάδα της οποίας και εντάχθηκε τελικά.
 

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου