Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

kidia
Στο μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τον αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμάνη, χοροστατούντος του μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικολάου.
Ο κόσμος, σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης, πλημμύρισε την εκκλησία και τον προαύλιο χώρο για να πει το τελευταίο αντίο στον πατέρα των δύο παιδιών που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.
Ο 47χρονος αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού, δολοφονήθηκε το Σάββατο στην Κουβέλα της Στυλίδας. Οι έρευνες για τους δράστες συνεχίζονται, ενώ η νεκροψία ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής που διενήργησε η Ιατροδικαστής Λαμίας Αποστολία Ακριβούση οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν από πίσω σε μια απόσταση 3 μέτρων και συνέχισαν κινούμενοι μέχρι που έφτασαν σε απόσταση μικρότερη των 50 εκατοστών.
Γεγονός που δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν, ο ένας τουλάχιστον από τους δράστες να κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να πυροβολήσει. Σύμφωνα με την κυρία Ακριβούση στο σώμα του 47χρονου βρέθηκαν πάνω από 10 πύλες εισόδου από τις σφαίρες των δύο όπλων που χρησιμοποιήθηκαν.
Στεφάνι στην κηδεία έστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και οι Σύνδεσμοι Υπαλλήλων των Φυλακών ανά την Ελλάδα, όπως και οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου