Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ο Κοντομηνάς κατσάδιασε τους παρουσιαστές του on air: «Έχετε τον μισθό σας, σας προσέχουμε εδώ μέσα κι εσείς λέτε βλακείες»

1111


     
Ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό του, και συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day, για όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Δήμος Βερύκιος. Συγκεκριμένα η ένταση ξεκίνησε όταν ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στην ένταξη των Φούρνων Ιακαρίας στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.


Από τα βέλη του προέδρου του Alpha, δεν έλειψε και ο Φίλης με τις αλλαγές στην παιδεία.
Αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: «Κι αυτό μας κάνει υπερήφανους σε μια ευρωπαϊκή χώρα; Ότι η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη… Να είστε περήφανοι! Για την κατάντια αυτή Δήμο μου…», με τον Δήμο Βερύκιο να έχει μια από τις γνωστές εκρήξεις του: «Άσε ρε Δημητράκη! Με έχεις φλομώσει στην καμαρωτή από το πρωί! Και σε ανέχομαι! Άντε γεια σας»!
Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα παρενέβη τηλεφωνικά ο Δημήτρης Κοντομηνάς λέγοντας: «Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με όλα αυτά που άκουσα σήμερα από Έλληνες οι οποίοι δουλεύουν σε ένα κανάλι που προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον κόσμο και ανθρώπους οι οποίοι από την ιδιωτική πρωτοβουλία βάζουν τα χρήματά τους, βάζουν το χρόνο τους, πηγαίνουν να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να δώσουν χαρά κι ελπίδα να μείνει ο κόσμος σε αυτά τα νησιά. Το κράτος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά. Και αντί να πούμε συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο… Είναι ντροπή! Καθόμαστε και λέμε βλακείες! Είναι ντροπή μας να τα λέμε αυτά! Ζητήστε ένα συγγνώμη»!
Στην παρέμβαση της Σταματίνας Τσιμτσιλή απάντησε: «Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη εγώ σήμερα με σας! Ντροπή σας! Με τέτοιους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα! Ντράπηκα με αυτά που άκουσα από εσάς! Από ανθρώπους δικούς μας, που είστε μια οικογένεια εδώ μέσα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και λέτε βλακείες»!



Δείτε το βίντεο από τον Alpha:


Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συζήτηση του "Happy Day" που προκάλεσε την παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά:


Δείτε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου