Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

"Μπαράζ" δικογραφιών στη Βουλή για άρση ασυλίας βουλευτών

Μπαράζ δικογραφιών στη Βουλή για άρση ασυλίας βουλευτών
Πέντε δικογραφίες διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τις Εισαγγελικές αρχές προκειμένου να αποφασιστεί η άρση ή μη της ασυλίας του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Ειδικότερα, η δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή για τον κ. Φίλη αφορά στη μήνυση που έχει καταθέσει ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας για τη γενοκτονία των Ποντίων.
Η δεύτερη δικογραφία αφορά στη μηνυτήρια αναφορά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σύμφωνα με την οποία 200 κλίνες των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παραμένουν κλειστές με ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία δεν φρόντισε έγκαιρα για τη στελέχωσή τους.
Η τρίτη αφορά στη μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου και πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής, Ηλία Σταύρου κατά του κ. Μιχαλολιάκου και του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για συκοφαντική δυσφήμιση για όσα έχουν αναγραφεί στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής, κατά τους ισχυρισμούς του μηνυτή.
Η τελευταία δικογραφία αφορά στη μηνυτήρια αναφορά του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας κατά του κ. Γεωργιάδη με την τότε ιδιότητα του υπουργού Υγείας για τη διαθεσιμότητα οδηγών ασθενοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου