Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Τραγικό λάθος Βούτση για την κόρη του Νικολόπουλου

tragiko-lathos-voutsi-gia-tin-kori-tou-nikolopoulou


Έστειλε συλλυπητήρια επιστολή ενώ το κορίτσι είναι ζωντανό – Το μήνυμα του πατέρα της στο Facebook  – Νικολόπουλος: «Η Νίκη μας δεν “έφυγε”, Ο ΘΕΟΣ θέλει ακόμη να ζει»

Εάν είναι θέλημα ΘΕΟΥ πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.
Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς", γράφει στο προφίλ του στο facebook ο Νίκος Νικολόπουλος, μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε από τα συλλυπητήρια που φέρεται να εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής για την 17χρονη κόρη του βουλευτή Αχαΐας Νίκη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Η είδηση και η συλλυπητήρια επιστολή που αναδημοσιεύτηκε από ηλεκρονικά ενημερωτικά μέσα της Αθήνας έχει ως εξής:

"Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο και στην οικογένειά του για την απώλεια της δεκαεπτάχρονης κόρης τους.

Ο κ. Βούτσης δηλώνει τη βούλησή του να εξετάσει, σε συνεργασία με τον κ. Νικολόπουλο, τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Βουλής :

"Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
Νικόλαος Βούτσης"

Η απάντηση του Νίκου Νικολόπουλου με ανάρτησή του στο Facebook με την οποία διαψεύδει την «είδηση»

«Η Νίκη μας δεν "έφυγε" ακόμη. Ο ΘΕΟΣ θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει...» έγραψε ο πατέρας του κοριτσιού, που νοσηλεύεται εδώ και μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς.


Στο μεταξύ, στο site της Βουλής έχει αναρτηθεί το εξής μήνυμα:

"Θερμή συμπαράσταση του Προέδρου της Βουλής

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου