Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ένταση και διακοπή στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση και διακοπή στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για τις offshore των υπουργών, μετά την δεύτερη τοποθέτηση προέδρου του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος απάντησε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
«Το Ποτάμι, δεν χρειάζεται δάνεια παλιάς κακής πολιτικής. Τα δάνεια της παλιάς κακής πολιτικής τα έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Λέτε για μας, αν συμβουλευόμαστε ή αν αναπληρώνουμε τους παλιούς και σας λέω ότι εσείς, έχετε στο επιτελείο σας, ανθρώπους του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ανθρώπους που έχουν διωχθεί. Που έχουν κλέψει πολιτικό χρήμα», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρούν έντονα.
Για λίγα λεπτά, η ένταση και οι φωνές ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, με αποτέλεσμα η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, να ζητά από τον κ. Θεοδωράκη, ή να ανακαλέσει ή να πει ένα όνομα. Οι φωνές συνεχίστηκαν, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί για λίγα λεπτά.
Ακούστε το βίντεο:


Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου