Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

«Απασφάλισε» ο Παπανδρέου κατά δημοσκόπων, ΜΜΕ, Τσίπρα και Σαμαρά ! «Τους ευχαριστώ…!»


Στη Θεσσαλονίκη μιλάει απόψε ο πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» Γιώργος Παπανδρέου, που ξεκίνησε την ομιλία του απευθύνοντας με αιχμηρή ειρωνεία 3 ευχαριστώ!



Όπως είπε, «ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα τους δημοσκόπους, που κάνουν ό, τι μπορούν να μας εξαφανίσουν, αφού είμαστε το μοναδικό κόμμα που δε ρωτάνε. Πως όμως να μας εξαφανίσουν, αυτόν τον κόσμο, αυτό το πάθος. Τους ευχαριστώ, όσο μας θάβουν τόσο θα φυτρώνουμε στην κοινωνία και θα ριζώνουμε στον κόσμο».
Εν συνεχεία απεύθυνε το δεύτερο… ευχαριστώ με αφορμή το θέμα που έγινε σε πολλά ΜΜΕ μετά την ομιλία του στην Πάτρα, ότι ξύρισε το μουστάκι του! «Είπα τόσα πράγματα στην Πάτρα, για την κρίση, για τη χώρα, αλλά αυτοί ασχολήθηκαν με το μουστάκι μου.Τους ευχαριστώ! Με αυτά έμαθαν να ασχολούνται, με τρίχες».


Παράλληλα, απεύθυνε ακόμη ένα ευχαριστώ αυτή τη φορά στην κυβέρνηση Τσίπρα και παλιότερα του Σαμαρά, «γιατί στην προσπάθειά τους να ξεχειλώσουν ότι είχαμε κάνει έχουν εξελιχθεί στους καλύτερους διαφημιστές του έργου μας, της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ 2009-2011, που έκανε τις μεγάλες τομές και μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν άφησαν να ολοκληρώσει το έργο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου