Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ραχήλ: «Ο Καρανίκας παίρνει μισθό που δεν παίρνει επιστήμονας.



img_3746.jpg

Σε άλλη μια σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένα κατά του συμβούλου του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα, προχώρησε η πρώην βουλευτής του Σύριζα, Ραχήλ Μακρή.
«Δεν με ενδιαφέρουν οι Καρανίκες. Δεν μπορώ να πω στο μυαλό του κάθε ανθρώπου που διαφαίνεται ότι έχει προβλήματα. Θα πρέπει να τα κοιτάξει προφανώς. Και αυτός και ο Αλέξης Τσίπρας που κρύβεται από πίσω του»,τόνισε, σχετικά με τις αναρτήσεις του Καρανίκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα άκρως επικριτικά σχόλια εναντίον της.
Σε ερώτηση σχετικά με την ηλικία της, είπε πως δεν την κρύβει και πως σύντομα θα κλείσει τα 43.
«Θα κάνω αυτό που ορίζουν οι νόμοι και θα κινηθώ μέσα στα πλαίσια που ορίζουν αυτοί. Απλά είναι διασκεδαστικό γιατί αποκαλύπτουν μόνοι τους τον εαυτό τους και προβαίνουν σε τέτοια ατοπήματα που εμένα με κάνουν να χαίρομαι. Θα μου πείτε γιατί. Χαίρομαι γιατί αποκαλύπτονται στον ελληνικό λαό και πέφτουν οι μάσκες. Αποκαλύπτουν ποιοι είναι, ποιοι τους κυβερνούν. Εγώ ξέρω ότι ο κύριος Καρανίκας χωρίς να έχει πτυχία και τελείως αναξιοκρατικά, βρίσκεται διορισμένος με έναν υπέρογκο αυτή τη στιγμή μισθό που δεν λαμβάνει ούτε ένας επιστήμονας στη χώρα», συμπλήρωσε η στενή συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου