Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Καλά στέφανα στον Ξηρομερίτη πρώην ΠΑΣΟΚτζή που βρήκε Νεοδημοκράτισσα νύφη!

epi-sxesi-zevgariΘα θυμάστε την πρόσφατη ανάρτηση της στήλης για τον Ξηρομερίτη πρώην ΠΑΣΟΚτζή συμπατριώτη που αναζητούσε νύφη, είτε χήρα είτε ζωντοχήρα, με μοναδική ένσταση για τις Βουλγάρες, στις οποίες δεν έδειχνε να έχει εμπιστοσύνη. Η αναζήτηση είχε αίσιο τέλος όπως μας πληροφορεί εδώ το katounanews.blogspot.gr (kn).

Δεν πρέπει να αφήσουμε μια τόσο ευχάριστη είδηση να περάσει ασχολίαστη γιατί έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες κοινωνιολογικές προεκτάσεις. Ορίστε μερικές από αυτές: α) Ο άνθρωπος κατάφερε και βρήκε γυναίκα με την βοήθεια και του skype κάτι που μας δείχνει τον δρόμο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την εμπιστοσύνη και την επένδυση στις νέες τεχνολογίες, β) με ανακούφιση διαπιστώσαμε ότι αν θες ειλικρινά να αποφύγεις κάποια εθνικότητα όταν ψάχνεις για νύφη μπορείς να τα καταφέρεις, οι Βουλγάρες αποφεύχθηκαν…Ακόμη, γ) και τα συνοικέσια επιβεβαιώνουν, φευ, την τραγική δημοσκοπική πορεία της ΠΑΣΟΚάρας, αφού ο ενδιαφερόμενος είναι πρώην ΠΑΣΟΚτζής, ενώ η κυρία είναι ακόμη Νεοδημοκράτισα, κάτι που δείχνει ότι το κόμμα της κεντροδεξιάς παραμένει ακόμη στην κεντρική πολιτική σκηνή, αντίθετα από το άλλοτε κραταιό Κίνημα που μας έμαθε το «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Και τέλος, δ) έχει αξία ότι η μέλλουσα νύφη είναι από τον Πειραιά (το πρώτο ραντεβού δόθηκε στο Πασαλιμάνι)κι ως Νεοδημοκράτισα σίγουρα θα ξέρει ιστορικά στελέχη της παρατάξεως όπως οι κ.κ. Μαντούβαλος, Μιχαλολιάκος κλπ, οι οποίοι πάντα έχουν ξεχωριστή αξία ως γνωριμίες.
Πάντως όλη η ιστορία μας δείχνει ότι και τα τοπικά ΜΜΕ μπορούν να συμβάλουν στην εύρεση συντροφιάς για τόσους και τόσους συντοπίτες μας που ενδιαφέρονται. Και μάλιστα όχι μόνο για χήρους και ζωντοχήρες αλλά και για νεαρότερες ηλικίες, με απώτερο στόχο την άμβλυνση του οξύτατου δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η όμορφη χώρα μας.
η συντακτική μονάδα γνωριμιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου